Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • quailstorm

    nagyúr

    válasz [CS]Blade2 #74532 üzenetére

    Igen, ezt magyarázom már évek óta, hogy ez az "egy Windows" nem más, mint hogy félévente build upgradelsz Vistáról Win7-re.
    Nagyságrendjét és mechanizmusát tekintve.

    Ami ha jól emlékszem, nem különösebben volt ajánlott a W10 előtti időkben, mert hozza magával a problémát. Inkább a tiszta telepítést javasolta a fórum közössége.
    Valószínűleg azóta javult a W10 build upgrade, de tökéletes most se lett. 1607-ről 1703-ra pl nekem eltűntek az üzenetek is a forgóbogyó képernyőkről. Leállítás, újraindítás stb. helyett csak és kizárólag a "kis türelmet" volt látható.
    Most ez mind csak kozmetika szerencsére, de nem arra utal hogy tökéletes a rendszer.

    Amikor meg olvasom a sok panaszt a topicban, csak annak tudok örülni, hogy nekem nincs gondom. Mint ahogy általában jön is 2-3 válasz mindig hogy nekik pedig jó.

    (#74534) pc36: pontosan, csak sajna W10-nél az LTSB az nem elérhető földi halandónak.
    Pedig mikor még ubuntuztam, akkor nem LTS-nél ott is futottam bele vicces bugokba upgrade-nél :DDD , csak ugye más piaci részesedés, több lelkesedés, másról szólt.

    Programozással meg az a baj, hogy pl. én beleugrottam az Ipari fejlesztésbe, Belden, Siemens termékek Windows alapon és kész.
    Itt egy W10 upgrade-nél lehet imádkozni, hogy na jó lesz a driver? Eddig max. újra kellett telepíteni a drivert, mert törölte, szóval eddig OK.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák