Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • King Unique

    titán

    válasz Döglött Róka #27373 üzenetére

    Ja...amikor több partíciót kell átméretezni, egyikből lecsípni, másikhoz hozzáadni, nem egymás mellett vannak, ahhoz nem egy esetben külső program kell, hogy normálisan menjen. Na meg, amikor zsugorít, átméretez, van, hogy csak a felére engedi lecsökkenteni a méretet, holott bőven lehetne tovább, mert van hely. Érdekes, egy külső programnak ez sem okoz gondot. Vagy amikor több partíciót kell egybeolvasztani és hogy rendesen meg is csinálja, azt sem igazán a lemezkezelő fogja. Több másik topikban, sokan szenvedtek ezzel és csak külső programmal tudták megoldani rendesen... Az, hogy nem is próbáltál még nagyobb partíciót FAT32-re formázni és az alapján alkotsz véleményt, megint sokat elárul.

    USB-s leválasztásnál arra érvelni, hogy nálad volt 1 eset, ami után nem lett gond, elég karcsú szerintem... akkor ezek szerint még nem láttál Windows javítás/ formázás ablakot csatlakoztatáskor, nem volt még RAW fájlrendszerű meghajtód. Márpedig sokaknál előfordult már ez és a nem lehet eltávolítani hibaüzenet is mondhatni gyakran előforduló Windows-jelenség. Vagy az is milyen érdekes, mikor kiírtam pendrive-ra egy OS ISO-t és szokás szerint nem engedte leválasztani a Windows. Nem volt fent az említett program, na mondom egye fene, kihúzom. Bebootolom róla a rendszert, majd egy adott résznél egyszerűen kifagy...többszöri próba után is. Utána rádugom a futó rendszerre, már kapásból jön a javítás ablak...Aztán fogom, újraformázom és kiírom újra a telepítőt, rendesen leválasztom és megint megpróbálom. És láss csodát, működik és nem fagy ki.

    Szóval, az hogy nem ismersz bizonyos dolgokat, nem használtad eddig, vagy épp nem futottál bele xy hibába, az nem jelenti azt, hogy más sem és ne lenne létjogosultsága az említett programoknak. Ezért is mondtam, hogy nem érdemes feszegetni, mert nettó egyszerűséggel nincs igazad. ;)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák