Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Krystal_s

    addikt

    válasz Doky586 #152117 üzenetére

    Tegnap kipróbáltam én is és már nálam sem aktiválja. Hiába volt korábban Win 10 használva és aktiválva (key in firmware) Win 7 pro kulccsal azon a gépen.
    Hibajavítás sem segít. MS fiókot kér, hogy leellenőrizze ott szerepel-e a gép. Mivel helyi fiókokat használok nem szerepel. Ennyit, hogy az MS szerverein tárolja a kulcsokat. Enyémet nem tárolta el, pedig digitális licenccel aktiváltnak írta korábban.

    A régebbi kulcsok elfogadásának tiltása előtti időszakban telepített használatban lévő Win 7-8 kulccsal aktivált rendszereken lehet nincs gond, de egy új telepítés után már nem biztos, hogy újra aktiválni fogja őket. Kivéve talán, ha MS fiókkal is voltak használva.
    Beírtam kézzel is a kulcsot. Első ellenőrzésnél nem ír hibát, hogy nem érvényes, vagy nem a géphez való, hanem továbbmegy és újra rá kell nyomni az aktiválás gombra, akkor gondolkodik és azt írja nem sikerült aktiválni.

    Van egy gépem, amin Win 8 kulccsal lett aktiválva a mostani Win 10. Helyik fiókot használok. Most akkor ajánlott lenne belépnem MS fiókba és hozzáadni ezt a gépet, hogy később egy esetleges újratelepítésnél ne problémázzon? :F

Új hozzászólás Aktív témák