Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Krystal_s

    addikt

    válasz Doky586 #149861 üzenetére

    Hasznos a leírásod a blogodban. Láttam pár érdekességet, ami még jól jöhet. El fogom olvasni.

    (#149862) King Unique:
    Itt a topik keresőben nem jött ki olyan találat Win to go-ra, amikor valaki azt írta volna, hogy xy programmal átrakta, konvertálta a meglévő rendszerét és jól működik.
    Igaz írtad és linkelted, hogy akár működhet egy sima klónozással is, de az nem volt konkrétan biztos. Írtam csak később tudom azt majd kipróbálni.
    Most pedig az előbb próba nélkül is megkaptam azt a választ, amit szerettem volna elsőre. Nincs is szükség ilyen wintogo programokra, mert még jobban működik sima klónozással.

    Win 11 és Linux van a másik gépen, amin próbáltam. Elég friss telepítés.
    Win 10-11 már van olyan intelligens, hogy át szokta vizsgálni a a fájlrendszert magától is. Legalábbis én úgy emlékszem, amikor futtattam pár hónapja a Hibaellenőrzést, akkor futtatás előtt kiírta, hogy nincs probléma, de ha akarom elindíthatom külön is.
    Én alapból kikapcsolom minden rendszeremen a Gyors rendszerindítást.

    "Mármint 1 db meghajtón, 1 db SSD-n van 2 db Windows, amik ilyenkor alapesetben közös rendszerpartíciókat (SR / ESP, WinRE) használnak és abból akarsz te a 2 helyett 1 db Windowst Windows To Go célra alakítani, átmásolni a pendrive-ra? Az megint szép! :D"

    Igen :K , mint írtam "Lehet a dual boot miatt." ez is lehetett a probléma. Win 11 és egy Linux...
    A klónozás most már így elég biztosnak tűnik tordaitibi írása és tapasztalatai alapján. Ezzel megnyugtatott. :K
    Kipróbálni nem lehet Pendrive-ra. Az SSD, amire menne, még a másik gépemben van... Szükségem volt pár biztos infóra mielőtt kiszedem.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák