Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • King Unique

    titán

    válasz Krystal_s #149858 üzenetére

    Hát ez az, miről is beszélünk illetve írogatunk itt még mindig, amikor már bőven megkaptad a szükséges információkat a Windows To Go létrehozásához, már csak megfelelően alkalmazni kellene valamelyiket. ;)

    Az olvasottak alapján pont hogy nem ártott a részletes leírás egyik-másik módszerhez, mivel ha annyira világos lenne számodra minden és annyira menne ez, akkor valószínűleg nem lett volna kérdés, meg elég lett volna max. a topik keresőjét vagy a webes keresőt használni... :B

    "Írtam, hogy nekem a WinToUSB nem ok"
    "Te mégis azt ajánlottad leginkább"

    Mármint neked, másoknál meg gond nélkül működik, amiből egyértelmű, hogy valószínűleg nálad lehet valami hiba...
    Nem, nem én ajánlottam okvetlenül, a WintoUSB-t eleve te kérdezted és hoztad szóba, én csak leírtam hogy azzal hogyan lehet megoldani a Windows To Go létrehozását, miket és hogyan próbáltam eddig, stb.

    "Hiba történt a fájlrendszer ellenőrzése közben"

    Na, akkor adott a lehetőség futtatni a fájlrendszer ellenőrzését (CHKDSK futtatása).
    Ha Windows 10 & Windows 10 vagy Windows 10 & Windows 11 dual boot van, akkor meg alap mindkét Windowsnál a Fast Startup kikapcsolása vagy a Shift + leállítás módszer használata.

    "a gépben lévő lemezt. 2 Rendszer is van rajta."

    Mármint 1 db meghajtón, 1 db SSD-n van 2 db Windows, amik ilyenkor alapesetben közös rendszerpartíciókat (SR / ESP, WinRE) használnak és abból akarsz te a 2 helyett 1 db Windowst Windows To Go célra alakítani, átmásolni a pendrive-ra? Az megint szép! :D

    "A kiválasztott eszköz a próba idejére egy 64 GB-os Pendrive"

    Mármint ha nem pl. ezek közül valamelyik vagy standard külső SSD, hanem egy átlagos pendrive, akkor az rendszerint eleve lassú, kis írásterhelhetőségű vacak, nem pont az olyan a legideálisabb Windows To Go célra...

    "Bíztam benne, kapok itt jobb ajánlatot."

    Normál esetben nem kell jobb ajánlat, mivel ha alkalmas az adott program Windows To Go létrehozásához, tud olyat a meglévő rendszerről is készíteni, akkor tud és az működik, ennyi.
    Na meg ha ajánlanak másik programot és esetedben abnormális módon az sem működik, akkor ajánljanak helyette megint egy másikat? :F Nem! Ilyenkor először értelemszerűen a hibát kellene megszüntetni és akkor utána már kb. akármelyik program működni fog, megoldható lesz a Windows To Go létrehozása.

    "Amit még nem próbáltam, az a sima klónozás és azt indítani."

    Akkor ideje lenne minél előbb azt kipróbálni, sőt már eddig is ki lehetett volna, jó esetben pedig még konvertálás sem kell utána. Na persze ha gond van a fájlrendszerrel vagy a meghajtóval, akkor a klónozóprogram is elhasalhat és jöhet a hibaüzenet, ahol ilyenkor először értelemszerűen a hibát kellene megszüntetni.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák