Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • tordaitibi

    veterán

    válasz Krystal_s #149858 üzenetére

    "Nincs itt véletlenül valaki, aki egy már telepített Win 10-ről készített Win to Go-t USB-s lemezre?"

    Én igen de neked pendrive kéne.
    Lemezzel semmi gond, átklónoztam a redszeremet egy m2 ssd-re, azt betettem egy m2-to-usb3 házba és lett egy hordozható W10-em ami pontosan úgy működik mint egy normál.
    Frissít szoftverezhető stb. vagyis fényévekkel jobb mint bármelyik WinPe mert az statikus,
    de pendrájvra nem engedik a klónozó szoftverek. Én legalábbis nem tudtam megvalósítani.
    Felismerte hogy hordozható lett, kiabál mindig hogy amíg nincs leállítva addig ne húzzam ki a cserélhető meghajtót és mondja is hogyTo-Go módban van, tucatnyi gépbe megfordult és hibátlan.

    Ne mérgelődj meg ne szentségelj, tényleg próbálnak itt segíteni de PONT ilyenbe még senki nem futott bele ezért saját tapasztalat nincs.

    Keresem amúgy amit te akarsz arra a megoldást (off, Linuxot pofonegyszerű bármire így átpakolni, az a sikítókorongról bebootol) és anno itt is kérdeztem mert ott hasal el a Win nálam hogy hülye vagyok a BCD-hez. Ha abba át tudnám úgy irkálni a másolat meg az EFI meg a többi part UUID-t mint egy linux grub/fstab-ba akkor a Win is elindulna bármiről.
    Sajnos ezen elakadtam.

    Nevem alatt a blogomba olvasd el a Ventoyos cikkemet, abba van egy hivatkozás hogyan lehet Wint vhd vagy vhdx fájlba begyömöszölni és bárhol-bármiről indíthatóvá tenni de nekem ez sem sikerült.

Új hozzászólás Aktív témák