Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • moody90

    csendes újonc

    Sziasztok!

    Nem tudtam elsőre, hogy melyik topikba írjak, ezért erre esett a választás. Elnézést előre is, ha rossz helyre írtam. Tegnap az egész estém ráment, és lövésem sincs mi okozhatja a következő problémát. Anno többször segítettetek nekem, és már nincs ötletem kitől kérjek tanácsot, az internet bugyrait is átolvastam, de semmi. Szóval a következő a hiba:
    PUBG közben a Discord úgy viselkedik, mint ha belassulna. Mások szaggatva hallják a hangom, én is az övékét. Sőt, valamikor abszolút nem is hallanak. Először arra gyanakodtam, hogy gyenge a gépem és a kettő program nem fér meg egymás mellett. De ha jobban belegondolok, tavaly egy jóval gyengébb gépem játszottam, és ott nem volt probléma a Discordal. Jelenleg körülbelül 100 fps-el fut a játék. A processzor használat 100%. De más programok meg teljesen jól működnek. Pl.: TS3, BNET Voice chat. Más játéknál nem csinálja ezt a Discord, teljesen jól működik. Redditen, különböző más oldalakon, forumokon olyan eseteket találtam, hogy a Discord miatt laggol maga a játék, de nekem itt fordított az eset. Itt is volt több solution, de egyik se vált be (valaki azt írta, hogy tegyem ki nagy ablakba a Discordot és jó lesz... :D)
    DE! Amire rájöttem, és nem értem az összefüggést az a következő: ha a PUBG-t leteszema tálcára, akkor a hang működik rendesen. Ezeket után megpróbáltam ablakba átrakni a játékot, és úgy is működik a hang. Mi lehet az összefüggés?
    Kicsit kusza lehet amit írtam, de tényleg teljesen kifogytam az ötletekből... Akinek esetleg lenne valami ötlete, azt szívesen elfogadnám. Köszönöm a választ előre is!

Új hozzászólás Aktív témák