Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Sk8erPeter

    nagyúr

    válasz attiati #2299 üzenetére

    Lehet, hogy valaki azért foglalta le a domaint, hogy jó drága pénzért eladhassa, ha valakinek szüksége van rá. Legalábbis ezt szokták csinálni, elég köcsög módszer, de jól jár vele, ha valakinek nagyon kell az a cím. Persze az is lehet, hogy nem adják olyan magas áron.

    Attól még, mert a böngészőben nem jön be semmi, nem azt jelenti, hogy az a domain szabad, attól még nyugodtan lehet foglalt.

    Amúgy a domain regisztráció során csak akkor szabad fizetni bármit is, ha nem dobták vissza az igényedet, tehát hivatalosan is bejegyezték a kérelmedet, ez általában itt, a domain.hu-n látható, de ez csak a magyar címekre és a korábban linkeltekre igaz. Tehát .com-os cím nem jelenik itt meg.
    Ha valaki lefoglalta a címet, akkor elvileg tudtommal csak olyan esetben szabadulhat fel a cím, ha nem fizetnek a további fenntartásért. (vagy gondolom ha valami durva jogsértés történt, de most ez nem érdekes)

    Román domainekre nem tudom, hogyan kell rákeresni, talán itt, de nem tudom, ez tényleg hiteles találatot ad-e, ezt találtam: [link].

    Sk8erPeter

Új hozzászólás Aktív témák