Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Én nem egy egész weblapot szeretnék készíteni, lényegében csak egy adatbázist.

    Lenne egy főoldal, abból 3 aloldalra lehetne menni, a 3 aloldal közül pl az egyik tartalmazzon további 10 aloldalt, és a 10 aloldal mindegyike tartalmazzon kb 15 aloldalt és ez lenne a lépcső legalja, mindössze ezekbe az aloldalakba kellene szöveget beírni, a lépcsőkkel feljebb lévők csak a navigáció miatt lennének ott. Igazából egy kicsit wikipédia-szerű lenne az egész. Ez annyira egyszerű, hogy nem hiszem, hogy emiatt egy egész weblapot kéne csinálni, biztos vannak valamilyen ingyenes, egyszerű megoldások erre.
    Az egyetlen komolyabb gond az lehet, hogy azt szeretném, hogy bármilyen felhasználó, aki azt látogatja, tudja módosítani az aloldalakat, amik az információkat tartalmazzák, és ha netán valaki trollkodik, akkor vissza lehessen állítani korábbi állapotra. :F

    Szóval azt kérdezném, hogy ezt hogyan tudnám megoldani? Biztos vannak már kész weboldalak, amik erre szakosodtak, hogy az egyszerűség kedvéért ne kelljen programoznia annak, aki nem ért hozzá, csak létre lehessen hozni pár oldalt.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák