Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Sk8erPeter

    nagyúr

    válasz Zedz #13284 üzenetére

    "Tévedés, nem ellenzem, mint írtam én is így dolgozok. :K"
    Most szándékosan nem akarod érteni, amit magyarázok? :) Senki nem beszélt rólad, hanem a kezdő kérdezőről, hogy neki mit ajánlunk.

    "De mondjuk ha leültetném édesapám, mondanám neki, hogy kellene 3 HTML fájl és ehhez 1 CSS, akkor mit kellene ajánlanom. Egyből egy Webstormot? :D"
    Igen, például pont azt. Vagy más IDE-t. Durva, mi? Mert semmivel sem lesz neki bonyolultabb, mintha leülteted a Notepad++ elé, amit még szintén soha életében nem használt. Szerintem ezt ha már háromszor nem írtam le neked, akkor egyszer sem.

    "Ha valakinek kell egy 5 db HTML fájlból álló weboldal, és az illető először csinál weboldalt, akkor az IDE-ből mit fog érzékelni? Mivel gondolom se szerver oldali kód, se JS nem lesz benne, hanem mezei HTML és CSS fájlok, így lehet semmit."
    Állítólag te is IDE-ben dolgozol, akkor a kérdésedet sem értem. Például képes kiegészíteni a kódodat, és az elrontott kódrészleteket kiemelni, és juj, igen, simán HTML-nél és CSS-kódnál is.

    "Akik már tapasztaltabbak, ez a foglalkozásuk, már egy kicsit nagyobb és bonyolultabb projekteken dolgoznak, akkor persze használjanak IDE-t"
    Pont erre mondtam, hogy ez egy baromság. NEM kell hihetetlenül tapasztaltnak lenni, és NEM kell, hogy "nagyobb és bonyolultabb projekteken" dolgozzanak. :O Hagyjuk már ezt a hülyeséget, az IDE nem a kiváltságosok és nagy guruk eszköze.

    Sk8erPeter

Új hozzászólás Aktív témák