Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • 13128814

    tag

    Sziasztok!

    Egy kis segítségre van szükségem, remélem tudtok segíteni.

    Jelenleg egy német multinál dolgozom, ahol valami rettenet módon szanaszét van minden mappa x+1 meghajtón. Az jutott eszembe, hogy ne szarakodjunk ezekkel, mert ha ember keres valamit, egyszerűen semmi nincs meg. Röviden arról van szó, hogy csinálhatnánk egy olyan "weblapot" ami tartalmaz minden információt amire szükségünk van. Ugye itt gondolok a műszaki dokumentációkra, megrendelésekre, árajánlatokra, életrajzokra, jogi változásokra, elérhetőségekre, stb. Persze ez az "oldal" csak helyi hálózaton lenne elérhető, netre nem engedjük ki.

    És itt jön egy olyan kérdésem, hogy szerintetek ennek lenne létjogosultsága? Tulajdonképpen egy céges wikipedia. Lenne egy közös adatbázis, azon belül külön lenne a beszerzés, HR, technológia stb.

    Középiskolában szórakoztam a HTML, CSS kombóval, de megmaradt hobbi szinten. Tehát, ha nagyon kell, akkor egy statikus oldalt összerakok, de ugye ezt dinamikusan kéne, csak sajnos pl. a PHP kimaradt az életemből. Tehát, hogyan kéne nekikezdenem? Az se baj, ha egy élet munkája lesz. :)) Vagy mondjuk ilyen előre elkészített motorokkal meglehetne oldani?

    Minden segítséget és véleményt előre is köszönöm!

Új hozzászólás Aktív témák