Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • frem1790

    tag

    válasz csongi #10629 üzenetére

    Ja hát kétfedelű vs. propelleres esetén egyértelmű a sebességfölény a propelleres javára. Ha játszol majd még kétfedelűekkel akkor ilyenkor azt tudod csinálni, hogy mikor egy ilyen gyors gép támad és megkezdi a tüzelést gyorsan el kell kezdeni fordulózni, abban ugyanis a kicsi sokkal jobb. Ha lesz olyan bolond, hogy leáll veled körözni akkor nyert ügyed van, mert simán lefordulod, ha meg továbbáll ne üldözd, nincs értelme úgysem éred utol. Van egy pár ilyen op gép abban a BR-ben: az említett Heinkel meg a Jak-1 is ilyen.
    Mindig figyeld meg miben jó ill. gyenge a te géped, és próbáld kihasználni az erősségeit. Minden kis kétfedelű rohadt jól fordul, viszont sebességük nincs, meg se próbálj vele egy gyors gépet üldözni, inkább próbáld meg becsalni fordulóharcba, ha nem megy akkor hagyd a fenébe és nézz neked való célpont után.
    Nagyon fontos a későbbiekben is, hogy nagyon sűrűn használd a c gombot, figyeld állandóan a mögötted de főleg fölötted a légteret, hogy ne tudjanak meglepni! A gyors és erős gépek taktikája itt a lecsapok, megsorozom, elhúzok a pcsába: a boom and zoom harcmodor.
    A lövöm de nem történik semmi effektushoz meg szokj hozzá ebben a játékban. Sajnos ezt nem igazán tudták jól eltalálni. Próbálgasd variálni a lőszereket, azt használd ami a legjobban adja, fura de van, hogy az egyik gépen nagyon hatékony x hevederfajta, a másikon meg kakit sem ér. Sajna ez ilyen. A távolságot én 600-800 méteren tartom, igaz nagyobb BR-ekben játszom már, az elején még belefér kevesebb is.
    A legénység meg így már érthető. :)

    [ Szerkesztve ]

    Valóság nincs, te nem létezel, az élet csak álom, ne ébredj fel - Udvari Zenemágus ( :L topic)

Új hozzászólás Aktív témák