Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • csongi

    veterán

    válasz frem1790 #10627 üzenetére

    Ezek a dolgok mgvannak :). A lehagyas sik repules alatt is megtortenik. Vagyis kovetek egy gepet, tol egy turbot, es pont eleg ahhoz hogy tuztavolsagon kivul essen. :(.
    Illetve brutalis modon tudja a celra tarzasi pontot valtoztatni. Vagyis nem tudom leloni, mert keptelenseg a kijelolt pontot eltalalni. De van olyan is, hogy totalisan telibe lovom, folyamatosan jelzi a talalatot es semmi, egy egesz sorozat belemegy es semmi.
    Az durva, hogy a magasabb Br gepet ket lovessel kiszedik, nyikhaj kis He meg tovabb repul. :). Ezek a Level 1 es gepek lassuak, az adatlapon mindnek alacsony a sebessege. A L2 gepek rendre 100kmh val gyorsabbak, es szerintem ezert nem tudok lelepni elolluk. A gepeken a fejleszteseket megcsinaltam eddig is. Es most is csinalom. A loszer tipust is ugy valasztom, hogy eros legyen. A tuzelesi fokusz most 400 vagy 500 meterre allitom. Csak a lassu geppel nehez itt megtartani, es azt vettem eszre , + - kb 50 meter ahol a legtobb talalt meg be. Felette mar elotartas kell. Alatta meg kinlodas, leginkabb 0-100meter kozott szinte alig talal, ha az ellen gep seggebe vagyok.

    Francia91:
    Igen, mert vasaroltam arany sast es xp-re valtottam, ket szemelyzetet tudtam 90% koruli szintre huzni.

Új hozzászólás Aktív témák