Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Norb0

    tag

    válasz localhost #1396 üzenetére

    Már rég írtam, de nem volt időm nagyon evvel foglalkozni, meg azért a villanyszámlával is spórolni kell.
    Szóval az A-Squared-t lefutottam, nem talált semmit, illetve igen, de azok eltávolítása után is fenn állt a probléma.
    Na mármost azért írok most, mert történt egy olyan hogy a Firefox bezárása után megjavult minden, visszajöttek a feliratok, meg tudtam nyitni a Feladatkezelőt, lett hang is. Mi köze lehet ennek a Firefox-nak, vagy csak véletlen volt?
    Most épp Firefoxal írok, és nem tudom most megnyitni az MSN-t dll hibára hivatkozóan (nem érvényes Windows bináris fájl) és a feladatkezelő sem nyílik meg. Viszont hang most van, bár egy másik számra már nem tudok váltani mert nem nyílik meg a foobar sem. Gyanítom hang amúgy se lenne.
    A másik: nemrég kinyiffant a videókártyám, azóta az integrált megy. Az régi kártyánál nem jelentkezett a hiba, bár ez valószínűleg annak tudható be hogy mostanában szedtem be ezt a valamit. Csak azért gondoltam hogy leírom, mert a problémák részben grafikusak (eltűnő dolgok). A cucc egyébként egy X3000 (bár ez gondolom nem fontos) a driver pedig a MS oldaláról van (mellesleg nem tudom kihasználni 100%-n a kártyát)
    Remélem azért leírtam minden fontos kis apróságot ami esetleg segíthet megfejteni hogy mi lehet ez, és nem kell felesleges végigfuttatni mindent.
    Előre is elnézést ha valamelyik ellenőrzés során sikerülne kiirtani és megoldaná a gondokat.

Új hozzászólás Aktív témák