Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • <NewL>

    addikt

    Hogyan legyél gyökér?:
    - A "magamról" rovatba legalább 5 sort írj és minimum 10 smile-t (ha valami betűkből kirakott gagyit is bemásolsz, még jobb), illetve az alapmondatot ki ne felejtsd, "Ha ismersz, úgyis tudod milyen vagyok" ...
    - Képeid között mindenképpen legyen egy tükörből (lehetőleg saját kezűleg) készült kép, de még menőbb, ha vakut is használsz. Ezen képek neve kötelezően "Én", ha több is van, jöhetnek a bővítmények (kevésbé kreatívak számára: "Én1", "Én2"...)
    - Ha gyúrsz, kötelező a félmeztelen kép, de még jobb, ha egyenesen a konditeremben készült.
    - Ha nem múltál még el 18, alap, hogy az egyik képen részeg legyél, és lehetőleg sörös vagy röviditalos üveget tarts a kezedben a fényképező felé hadonászva (ha részegen alvós, hányós kép is van, feltétlenül fent a helye...)
    - Születési névnél figyelj oda, a születésed évét kell írni, véletlenül sem a neved!
    - Lányoknál kötelező legalább egy olyan kép, amelyiken a mellek természetellenesen összenyomva látszódnak, ha ehhez még szexi csücsörítés, pucsítás, pléjmétes nézés is társul, még jobb.
    - Legyen legalább 5 kép a legjobb 'foreverfriends'-ekről (havonta cseréld!), mindegyik aláírásaként legyen ott a zárójeles 'L' betű. '(L)' kitétele kötelező akkor is, ha a baráttal, barátnővel készült közös kép feliratán törjük a fejünket.
    - A profilunkban használjuk a 'naon', 'oan' és 'szerizlek' kifejezéseket, minél többször
    - Ha szakítottál, írj ki naponta sok-sok versidézetet (ha tudsz ilyet), hogy mindenkivel tudasd a fájdalmad. Ha éppen jársz valakivel, akkor is.
    Én azért még hozzátenném azt is, hogy ha a beszélt nyelvek között szerepel az angol, akkor a képek címét mindenképp angolul írd ki, hogy mindenkinek bizonyítsd angol tudásod! pl: me, together, my bestfriend, stb...
    Ja és ne felejts el kiírni az üzenőfalra naponta kb 20x , hogy mi történt veled, hová mész és hol voltál, mert persze mindenki kíváncsi rá!

    There's an app for that

Új hozzászólás Aktív témák