Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Ck.

    addikt

    válasz szucstom #3814 üzenetére

    [link]
    [link]
    Érdemes ránézni. Rendesen helyreteszi a Sony, Bose, B&O, B&W, Sennheiser, stb flagship BT fejeseket.
    Tulajdonképp egy in-ear monitor és egy over-ear fejhallgató hybrid ötvözete, két külön driver-rel, melyek közül a 15 mm-es in-ear a közép és magas tartományért felelős (mellette besegít a mélybe is), a 40 mm-es over-ear driver pedig a mély és alsó-közép tartományokért felelős. Az eredmény pedig egy egyedülálló hangélmény, ami a zenehallgatást egy teljesen más dimenzióba repíti.
    Ám nem ez a fő attrakció, hanem az adaptív tanulás, ami egyedülálló módon az emberi fül egyénenként eltérő hallásához optimalizálja a fejhallgatót. A fejhallgatóban található hyper szenzitív mikrofonok érzékelik a belső fülből visszaérkező különböző hanghullámokat és ezek alapján hangolják be a fejhallgatót, ami egyénenként eltérő.
    Több felhasználói hangprofilt is képes eltárolni és ami az én fülemnek tökéletes, az pl másnak borzalmasan szól, ugyanez fordítva xy számára tökéletes hallás profil pl. számomra pocsék, stb.
    Fülünk eltérően érzékeny bizony frekvenciákra a mélytől egészen a magas tartományokig. Van amire kevésbé, van amire pedig túl érzékeny a fülünk. A Nuraphone ezt az eltérést méri meg egyénenként és igazítja hozzá a fejhallgató hangképét. Az eredmény páratlan. Rengeteg fejhallgatóm volt már, de ilyet még nem pipáltam. Fantasztikus.
    Eddig a legtöbb fejesem rövid használat után mindig visszaküldtem, legutóbb a Bose QC35 II, Sony XM3, Bose NC700 és Beats Solo Pro szentháromsághoz négységhez volt szerencsém, mindegyiknek megvolt a maga előnye és ugyanakkor mégsem volt kerek a történet, vissza is küldtem valamennyit. (Végül egyéb okokból utólag rendeltem egy másik QC35 II-t, de ez most nem kapcsolódik ide).
    A Nura az első, ahol nem éreztem azt, hogy vissza kellene küldenem...egyedülálló élmény. :K

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák