Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Ck.

    addikt

    válasz Kohautech #3284 üzenetére

    Mondjuk alapvetően a hívás minőségével nem volt probléma a QC35 II esetében, engem jól hallottak és én is jól hallottam a másik felet.
    A problémám a hívások során a mikrofonból jövő fehér háttér zaj volt, de utólag már belátom hogy felesleges hiszti volt, ez nem hiba, a Bose sajátossága, az NC 700-nál is halkabban ugyan, de megvan. Viszont ott a hívások minősége példátlanul jó, a legnagyobb városi zajban is tökéletesen hallható vagyok.
    Aki telefonálni is akar vele, annak a Bose NC 700-nál nincs jobb aktív zajszűrős BT fejes.

    A Sony WH1000XM3 esetében nincs a hívások során fellépő minimális fehér zaj, viszont telefonálás során a hangminőség - ha nem egy csendes helyiségben vagy - borzalmas.
    Utcán, belvárosban, tömegközlekedésen használhatatlan, egy szavam nem lehet érteni, viszont minden más zajt igen. Úgyhogy tapasztalatom alapján telefonálásra a Sony a statikus fehér zajt leszámítva inkább rosszabb, mint jobb.

    A Bose 700 mikrofon rendszere sokkal fejlettebb és intelligensebb, zajos környezetben is képes a környezeti hangokat kizárni és a saját hangomtól elkülöníteni, a másik oldalon levő félnek nem átadni. Számomra nagyon kellemes csalódás és rendkívül minőségi cucc, premiumhoz méltó összeszereléssel. (Semmi Sony-féle reccs-recccs. Még a végén marad.)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák