Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • HartgeH3-2.8

    addikt

    Sziasztok!

    Kérlek titeket segítsetek nekem. Egy hónapja észrevettem egy magas frekvenciás sípolást a tápomban (Corsair CX 500 V2). Eddig is kikapcsolt állapotban sípolt új korától fogva "talán itt már alapból nem jó", de komolyabb jelenséget nem tapasztaltam. Most kb 1 éves a táp és üzem alatt mivel felső tápos házam lett jobban hallom. Ami viszont már elfogadhatatlan jelenség lett, hogy terhelés alatt (játékok) egy igen magas fülesen át is hallható sípolás jön elő ami furcsa módon nem minden játéknál jön ki és van amelyiknél csak betöltő képernyő, főmenü vagy éppen ESC-et nyomva tehát pause állapotban kezdi el generálni ezt a jelenséget. Nagyon zavaró! Azonnal elvittem gariztatni kérdés nélkül ment is vissza importőrnek.

    Egy Socket 775 konfignál kezdte ez el csinálni kb 1 hónapja , pár hete. Addig tökéletes volt minden, azóta új rendszert építettem össze , de ezt a tápot nem merem használni vele.
    Egyértelműen lokalizálható volt, hogy a táp belsejéből jött a hang.

    Kérdezném: Mi okozhatja ezt egy év után pláne egy Corsair tápnál? Mire érdemes figyelnem az új táp esetében? (pl 80plus ,Bronze jelzések)?! Cooler Master GX Lite 600 vagy Cooler Master GX 550 a jelöltem. Egyik durván 15 másik 24.

    Nagyon köszönöm előre is a hasznos infokat!

    [ Szerkesztve ]

    Az OFF topikban OFF, az ON by LaciCRM - Online túraautó E-Sport bajnokságok közvetítése élőben, kommentátorral! Real Cars Real Racing Hungary Youtube/Facebook!

Új hozzászólás Aktív témák