Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • b_anita

    csendes tag

    válasz Vukocska #1365 üzenetére

    Dolly mindent szeret ami ehető!! :DD
    Úgy néz ki hogy megtaláltam a kutyusnak az új gazdiját, elvileg vasárnap elviszik! :C
    Többen jelentkeztek, de többen panelba akarták vinni, én meg inkább úgy voltam vele, hogy keresssünk egy olyan gazdit neki aki maximálisan tudja biztosítani a kutyus igényeit! Egy hölgy viszi el, van már két kutyájuk, és ahogy beszélt az állatairól tudtam, hogy jó helye lesz a kutyusnak! :) Közben meg egy akita kölyöknek is találtunk gazdit, Ő napok óta el sem mozdult a házunk elől, valszeg ott kihetette valaki. Nagyon szomorú votl, de egy másik akita kislány mellé került! :)) Ez így mind szép és jó, de teljesen ki vagyok akadva azon, hogy emberek hogy tudják kidobni az állataikat???!
    Én is befogadtam volna, de mi is emeletes házban lakunk így csak olyan állatkám lehet akinek végülis majdnem mindegy, mert így is jól érzi magát. Nálunk is van 3 hullámospapagáj, 1 nimfa, Dolly, és most gondolkodom egy tengerimalacon!! Ja és mindannyian az én szobámban vannak, úgyhogy van ott élet bőven! :P Főleg hogy mindegyiket szinte minden nap kiengedem!

    "Bárcsak megértenék az emberek, hogy az állatok ugyanolyan kiszolgáltatottak, s ugyanúgy függenek tőlünk, mint a gyerekek; ezt a gyámságot ránk ruházták."

Új hozzászólás Aktív témák