Hirdetés

2012. május 30., szerda

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Toca Race Driver 3

(#1) P.Dude

P.Dude
(őstag)

2006 ban fog megjelenni szépg grafikával és jobb játékmenettel.Az autók közötti változás nemnagyon lessz.

[kép]
[kép]

[Szerkesztve]

[Szerkesztve]

Zoll

(#2) Dilikutya válasza P.Dude (#1) üzenetére

Dilikutya
(PH! kedvence)

A 2. mondatot próbáld meg magyarul is leírni ;]:P

Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)

(#3) horny válasza P.Dude (#1) üzenetére

horny
(senior tag)

A hivatalos honlap szerint 2005 őszén fog megjelenni.

Az élet olyan, mint az ásás. Mindig van 1-2 gyökér, hogy hátráltasson.

(#4) HolloW válasza Dilikutya (#2) üzenetére

HolloW
(senior tag)

Gonosz.. ;]

Nem lesz nagy változás az autók közt. :B

-'állatok szakrálisan meggyilkolva és külön erre a célra készült szerszámokkal a saját belükbe visszaerőltetve - ezt esszük'-

(#5) illusiON

illusiON
(PH! addikt)

ugyis késni fognak 1, 2 ez is tuti csillagerő által lesz védve szal nem fognak vele tul sokan játszani... persze ez nem biztos, csak szerintem :) amugy meg nekem sose jött be a toca sorozat vmiér :(

( : no woman no cry : )

(#6) Dilikutya válasza illusiON (#5) üzenetére

Dilikutya
(PH! kedvence)

Hogyne játszanának vele sokan. Nem csak olyan van, aki tört játékokkal játszik. Tekintettel arra, hogy lesz harmadik rész, feltételezem, hogy a második részből jópáran vettek eredeti példányt.

Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)

(#7) Juve válasza illusiON (#5) üzenetére

Juve
(fanatikus tag)

Ha Mo.i eladások számítanának...akkor nem sok folytatásos gamma lenne :D

(#8) illusiON válasza Juve (#7) üzenetére

illusiON
(PH! addikt)

igen,lyesmrie akartam én is célozni :) amugy soka emgveszik eredetibe igen, desokan inkább hagyjáka gamot...

( : no woman no cry : )

(#9) Dilikutya

Dilikutya
(PH! kedvence)

Félelmetes, hogy egyesek mennyire nem tudnak írni. A game, gáma, gamma, stb szavaktól pedig egyenesen szélgörcsöt kapok :U

(#10) P.Dude válasza Dilikutya (#9) üzenetére

P.Dude
(őstag)

Sajna Gyorsan írok és a leggtöbször nemfigyelek oda.Azért látszott az első Ómagyarnak.:D

Zoll

(#11) Dilikutya válasza P.Dude (#10) üzenetére

Dilikutya
(PH! kedvence)

Ezért van az ''OK'' gomb... postolás előtt még utoljára át tudod nézni, mit készülsz elküldeni :U

(#12) P.Dude válasza Dilikutya (#11) üzenetére

P.Dude
(őstag)

ja.az infómba hogyállíthatom át a konfigurációt?

Zoll

(#13) bzoley

bzoley
(PH! kedvence)

Hátha érdekel valakit, hogy megjelent a demo:)
Holnap meglesem közelebbről.

(#14) nfsu17 válasza bzoley (#13) üzenetére

nfsu17
(őstag)

Köszi.

(#15) Somydemy válasza nfsu17 (#14) üzenetére

Somydemy
(senior tag)

A második részt is kivittem, nagyon jó volt.
A 3. se lesz remélem rosszabb.

Nyisd nagyra Füled, és Látni fogsz!™ (by demy) ®

(#16) nfsu17 válasza Somydemy (#15) üzenetére

nfsu17
(őstag)

Egyik helyen 135 mega, másikon 165..ez vicc ugye?

(#17) muxi-muxi válasza bzoley (#13) üzenetére

muxi-muxi
(fanatikus tag)

A TOCA sorozatot régóta figyelemmel tartom, már PSX-en is megvolt, és akkor nagyon tetszett. A Race Driver 2 demója is tetszett, de nagyon nehéz, ha minden segítség ki van kapcsolva, mintha taknyon mennék, nem aszfalton. Megnézem a hármat is, mert hátha szép lesz... Szerintem manapság a csilli-villi a lényeg, nem a fizika (ehhez nehéz jó programozót találni), abban a race driver sorozat sem jeleskedik. Aki fizikát akar, játsszon a live for speed-el (amúgy marha nehéz, jó szórakozást hozzá) a retro-lelkűek az F1GP2- re is botoz6nak. (De akkor meg nem értem, mi értelme a hardver-fejlődésnek) MA: NFU: MW demo: jött, látott, győzött. Lehet hogy arcade, és nem sim. de a grafikája feltette a lécet. Mindenesetre én a RD3-nak is szorítok majd helyet a gépemen...

Mindegy, milyen gép, csak fagyjon...

(#18) TheSilencer

TheSilencer
(PH! addikt)

sziasztok!
szedem a demót, marha kíváncsi vagyok rá, a képek alapján ütős a stuff ;] !
ha lejött, írok majd véleményt/ beszámolót pár szkrínsottal! ;)

I ♥ my Pit bull

(#19) maflame

maflame
(senior tag)

Hát megnéztem! Egy autó, egy verseny és egy pálya alapján nem akarok elhamarkodottan ítélni de ....részemről a csalódás!! Az ellenfelek nagyon gyengék voltak, utólsó helyről indulva 3kör alatt 10mp-et vertem a 2.-ra pedig nem vagyok egy nagy penge.
Jó, persze gondolom ez csak a karrier mód elején van így, viszont a grafika meg egyértelműen nem az mint amit az előzetes képek mutattak, pedig 1280-on mindent max-ra tolva néztem.

(#20) TheSilencer válasza maflame (#19) üzenetére

TheSilencer
(PH! addikt)

:( :O ennyire szar a helyzet? semmi grafikai újítás, szépítés a 2 -óta? :F

I ♥ my Pit bull

(#21) Motion_Blur

Motion_Blur
(PH! félisten)

Leszedtem a demót, de nem lehet kitömöríteni:(((

Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section

(#22) Motion_Blur válasza maflame (#19) üzenetére

Motion_Blur
(PH! félisten)

Én is 1280, minden max-on toltam, de semmi változást nem láttam grafika terén:(

+ abszolut nem szimulátor, mert nem lehet így Doningtonban kanyarokat venni;)

Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section

(#23) P.Dude válasza Motion_Blur (#22) üzenetére

P.Dude
(őstag)

Demo honnan tölthető?

Zoll

(#24) TheSilencer válasza P.Dude (#23) üzenetére

TheSilencer
(PH! addikt)

én pl Gamespot :P ! 2 perc egy reg. azt töltheted ;)

I ♥ my Pit bull

(#25) Dilikutya válasza TheSilencer (#24) üzenetére

Dilikutya
(PH! kedvence)

Origón regelni sem kell: [link]. Minek kínlódjon az ember fölöslegesen:).

(#26) Dilikutya válasza Dilikutya (#25) üzenetére

Dilikutya
(PH! kedvence)

Rossz linket szúrtam be, itt a TRD3 demója: [link]

(#27) maflame

maflame
(senior tag)

--------------------------------------------
Supported Graphics Cards
--------------------------------------------

- ATi Radeon 8xxx, 9000, 9100, 9200, 9500, 9600, 9700, 9800
- nVidia GeForce 2, GeForce 3, GeForce 4, GeForce FX 5200, 5600, 5700, 5800, 5900, 5950

Ez áll a readme-ben :DDD -ez nem egy 2 évvel ez elötti helyzetet tükröz?

Most komolyan, nem nagyon játszottam az előzővel de nem lehet, hogy valami fatális tévedés történt és az ez elötti rész demóját rakták föl???
Megnéztem megint a TRD3-képeket de köze nincs a demónak ahhoz a színvonalhoz!!
...valami szvsz itt nem kerek! Nem hiszem, hogy a teljes verzió ilyen lesz!!!!!!!!!

(#28) Somydemy válasza maflame (#27) üzenetére

Somydemy
(senior tag)

mert még az újnak nics demo-ja.
Az egy régebbi demó......... :DD :Y

(#29) Dilikutya válasza Somydemy (#28) üzenetére

Dilikutya
(PH! kedvence)

Van a Toca Race Driver 3-nak demója.

(#30) Somydemy válasza Somydemy (#28) üzenetére

Somydemy
(senior tag)

vicc volt.
valószinü csináltak a régiból egy új demo-t

(#31) maflame válasza Somydemy (#28) üzenetére

maflame
(senior tag)

Hardwired, Gamestar, Origo!!!

(#32) bzoley

bzoley
(PH! kedvence)

Nah, feldobtam, belenéztem.
Sok időt nem töltöttem vele, majd máskor. Mentem kétszer három kört(quality, race), közben minden gombot megynyomtam, de a tükröt nem találtam:) Lehet, hogy elbújt, majd még keresem. Amennyire emlékszem az előzőre, talán egy kicsit finomítottak a látványon, de lényegében ugyanolyannak tűnik. Ennek ellenére a már ismerős pálya szebbnek tűnt, és talán át is ''építették'' egy kicsit. A Civic-ről nem mondok semmit, mert az off lenne :) Egyetlen autó alapján tényleg nem lehet egyértelműen bármit is kijelenteni, de asszem dolgozgatttak egy kicsit a fizikán. Na nem lett LFS, de egy NFS-nél szerintem élvezetesebb. Nem emlékszem az előző részre, de most látom, hogy pl. a rázókő is 3d-s lett:) És rázogatta is a kormányomat, bár nem vitte túlzásba. Szintén az amnézia okán, de tuningra sem emlékszem (majd valaki megmondja:) ), de itt már látok valamit. remélem más is lesz a fullban. Az időmérő és a verseny között megbabráltam a gumikat(keményebbre), a verdát meg leültettem kissé és tényleg a megfelelő módon változott az autó viselkedése(a lehetőségekhez képest) (a rázókő egy helyen meg is bosszulta) Ebben a kategóriában egyelőre határozottan tetszik(jobban, mint a TRD2), de várjuk ki a fullt.
A versenyt én is nagy előnnyel nyertem(19,8s). Remélem ezen lehet majd állítani. Bár a TRD2 vége felé már igencsak kapaszkodni kellett és néha kanyarokat levágni voltam kénytelen, hogy az első helyen végezzek. De ott legalább volt küzdelem. A normális belső nézet még mindíg hiányzik, ez van :(
Ha kicsit belehúznak, még egy-két rész, és nekünk is lesz Grand Turismo-nk, nem csak Viktornak :D

(#33) Somydemy válasza maflame (#31) üzenetére

Somydemy
(senior tag)

igen.
köszönöm.
csak nem gondoltam, hogy ilyen...

(#34) ThugLife82

ThugLife82
(újonc)

Hello.
Nekem az a bajom ezzel a demoval, hogy amikor elkezdödne a verseny, akkor fekete a kép és csak a kis térképet látom bal alul. Ez mitöl lehet?

2Pac 4ever

(#35) rocket válasza ThugLife82 (#34) üzenetére

rocket
(PH! kedvence)

Szia!
Kapcsold ki az elsimitast, pro race driver 2 se tamogatta az ati fele elsimitast, legalabbis ezt mondta a codemasters, aztan kiderult jatek kozben nyomsz alt+tab-ot majd vissza a jatekba akkor mukodik, cserebe meg 1-2 dolog eltunt a muszerfalrol, 3. reszben mar igyse mukodik.

"Releasing a game in 2011 without AA is completely stupid. If the techniyou're using makes it impossible to use AA then you're using the wrong techniques."

(#36) rocket

rocket
(PH! kedvence)

Kiprobaltam a demot tegnap este, 1-1 az egyben olyan a grafika max-on mint a 2-ben, lehet masfel eve jonak szamitott ez a grafika, de manapsag mar rohejes.
Az eddig mutatott videok meg kepek nem tudom mibol keszultek, mert ez a jatek nem is hasonlit ezekre, persze a kepek/videok sokszor pre rendereltek, de azert nagyvonalakban hasonlitanak a vegleges jatekra,ennel semmi hasonlosagot nem tudtam felfedezni, jo indulattal lehetne nevezni pro race driver 2.2-nek, de 3-nak semmi keppen.

Itt egy kep a ''milyen lesz a fejlesztok szerint'' kategoriabol: [link]

Itt pedig egy kep sg forumbol ''milyen lett a game'' kategoriabol: [link]

Codemasters is jo melyre kezd sullyedni, nagy csalodas a demo.... :(

[Szerkesztve]

"Releasing a game in 2011 without AA is completely stupid. If the techniyou're using makes it impossible to use AA then you're using the wrong techniques."

(#37) Motion_Blur válasza P.Dude (#23) üzenetére

Motion_Blur
(PH! félisten)

pcdome.hu

(#38) ThugLife82 válasza rocket (#35) üzenetére

ThugLife82
(újonc)

Köszi a segitséget.
Amugy nem találtam olyat, hogy álsimittás ezért levettem a special effectet és ezzel jó lett.
A játékról pedig csak annyit, hogy szerintem is ugyanaz mint a 2. Sajna a 2-nek is csak a demójával játszottam, mivel nem adok ki ennyi pénzt egy játékra:).
Szóval, csalódtam ebben a játékban is. :(

2Pac 4ever

(#39) Bandit21

Bandit21
(őstag)

Senki se játszik a demo-val?
Számomra érdekes a játék mert a híre alapján azt hittem h vmi spec fizikát várhatok. Erre meg a demo pályán 3x fékezéssel az utsó 3 ''kanyarban'' (a lassító, és a cél előtti 2 visszafordító) símán végig lehet menni amúgy tökig gázzal, és hiába állítom a difficlulty-t 110%-ra(max) ha a 10 helyről indulok is símán első leszek :( Tud vki vmit arról hogy miként alakul a játék jövője?
Amúgy ki milyen időket megy a pályán? Bár a kocsi beállításaiba nem nyúltam még bele, de most 1:46 az eddigi legjobb. Érdekes amúgy h a gép qualify-on 1:42-t is megy néha de a versenyen... béna. Fékezget ritmustalanul néha kanyar közben.

Bennem többet ne nézd magad, medencém alján törött tükör, mondják, hogy a lélek halvány, de, hogy szív alakú? Ugyan mitől?

(#40) Vincsó

Vincsó
(fanatikus tag)

Senki se játszik az új demó-val? Szerintem elég jó lett érdemes kipróbálni nagy a különbség az elsőhöz képest... Amúgy csak a Gamershell.com-on láttam én is eddíg.

MAKE SOME FUCKI'N NOIZE ''Dream as if u live for ever. Live as if u'll die today. The choice is your's.

(#41) Maranello válasza Vincsó (#40) üzenetére

Maranello
(tag)

Az a demó,amiben az új Civic van?
Siralmas..Nekimentem szemből egy kocsinak,mire az felborult.
Ha nyomod a gázt,és jobbra vagy balra korrigálsz,esik a fordulatszám,a legkisebb mozdulatra is,drasztikusan,de ha motorfékkel mész,abszolúte semmi lassulás nincs.
A készítők vezettek már dodgemen kívül mást?

(#42) maflame válasza Maranello (#41) üzenetére

maflame
(senior tag)

Nem, van egy újabb. Decemberben jött ki és tényleg nagyságrendekkel jobb mint az első demo! [link]

(#43) Maranello válasza maflame (#42) üzenetére

Maranello
(tag)

De balfasz vagyok :D
Köszönöm a linket,megnézem ezt is..

(#44) Maranello válasza Maranello (#43) üzenetére

Maranello
(tag)

Megnéztem,tényleg jobb,de az,hogy a topikban valaki a gran turismo egyik lehetséges konkurensét látja e sorozat valamely elkövetkezendő részében,minimum ''mókás''.:)

(#45) gergo84

gergo84
(fanatikus tag)

nos leszedtem tegnap előtt a demot...
és meg kell emlitenem, hogy semmi változás...sőt inkább szarabbnak mondanám.

- sárga zászló ha a füvön vagyok, és ha másik autó csúszik ki akkor miért nem?
- fele akkora fékút is elég mint a toca rd2-ben
- az autók grafikája nem hogy nem lett jobb.
szerintem szarabb! legalább nfsug2 auto grafikát vártam
- a visszapillantó tükörben miért csak az autó legteteje látszik?
- a törések, egyenesen pocsékak
- amit meg az ütközésnél produkál az autó...az nevetséges
- és mér okoz az rendgeteg sebességvesztést, ha áthajtok pár centis fűsávon?
- a külső nézet, meg olyan, mintha a táj mozogna...
- és nem ártott volna már valami 3d-s fűmozgás sem. vagy felhők vándorlása.
- esetleg még egy két állat, ami betéved a pályára, meg még sok hasonló látványelemek. biztonsági autó stb.
- és még a játékirányítást is megemlíteném: amilyen kanyarokat bevesz a járgány 240 sebességnél..hát kétségeim vannak

ennek a játéknak és mínusz pontot adok. semmi pozitívat nem találtam. de remélem ez csak a demo hibája, hogy ilyen szar az egész!?
ha az elkészült játékban nem lesz változás, maradok a rd2-nél. Ja és a Gt legends veri ezt az egész játékot, ugy ahogy van!

(#46) maflame válasza gergo84 (#45) üzenetére

maflame
(senior tag)

Melyik demóról beszélsz? Kettő van. A 2. ami decemberben jött ki , amiben 3 autó, 3 pálya van, sokkal jobb az elsőnél. Az első demót elég értetlenül néztem, hogy mi akar ez lenni 2005 végén, de ez a második verz. szerintem elég rendben van.

(#47) gergo84 válasza maflame (#46) üzenetére

gergo84
(fanatikus tag)

a másodikról, amiben több autó és több pálya van.
Rendben van??? akkor nézd meg alaposabban. figyeld meg azokat a hibákat amiket felirtam, és akkor mindjárt nem lesz olyan jo az se...

(#48) maflame válasza gergo84 (#47) üzenetére

maflame
(senior tag)

Amiket felírtál azok biztosan hibák, vagy csak a véleményed?
...én nem osztom, de ettől még lehet igazad :)

(#49) gergo84 válasza maflame (#48) üzenetére

gergo84
(fanatikus tag)

fele észrevétel, fele hiba. de ez kivehető nem?
nem tudom te milyen szemmel nézed de szerintem vizsgáld meg alaposabban....
sokkal jobb játékot láttam már, mindenhogyan nézve...sokkal kisebb cégtől...

(#50) P.Dude

P.Dude
(őstag)

Hát az előző részekhez képest a grafika és a moci talán nemváltozott mer nagy újítást nemvettem észre benne csak az autók közt :B

Zoll

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Toca Race Driver 3
Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.