Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • sz_abika

    addikt

    Holnap este indul a playoff NBA világban.
    Ne vegyetek hivatalos tipsternek vagy ilyesmi, egyszerűen csak elkezdtem olvasgatni is a híreket, nem csak nézni a meccseket és leírom a véleményem :)

    NY Knicks - Boston Celtics
    Ez egy klasszikus matchup, nem először találkoznak playoffban. Az oddsokat nem kell figyelni, ennyire nem sima. A hazaiaknál adott Carmelo Anthony, aki idén viszi a csapatot, sztár faktort kapott, ennek következtében a Boston védelem szinte biztos kettőzve fogja majd támadásokkor. Nem hiszem, hogy ő lesz ma a legtöbb pontot elérő játékos, viszont asszisztokat osztani fogja, hiszen ha őt fogják ketten, akkor valaki üres lesz. Ez egyrészt lehet JR Smith, Shumpert, vagy Steve Novak triplái. Centerben Chandler ott lesz (év védekező játékosa volt korábban), de a szezon vége felé hát és nyak problémák miatt nem hiszem, hogy agyon terhelik támadásban. Másik oldalon a nagyobb nevek részéről, kérdéses hogy mit hoznak. 30+ pontos meccsek és 20%os dobószázalékot is tudnak. A nagy szezon után, hazai pályán a hazai sikernek jönnie kellene, de mindenképpen jó és látványos meccs várható. Hendit nem pakolnám ~10 ponton belül várom a meccset.

    Denver Nuggets - GS Warriors
    Erről csak annyit, hogy az 1 és 7. legtöbb pontot szerző csapat küzd egymással. Abszolút offenziv mindkettő, a liga utolsó harmadában van védelmük. Ezt megspékelném azzal, hogy 38-3 hazai mérlege van a Denvernek. Viszont, Gallinari sérült (2. legtöbb pontos a csapatban) illetve, Ty Lawson pedig az egyik kedvencem, atletikus és jó triplás, szintén sérüléssel küzd, de ő játszani fog. Center poszton sem 100% Faried, gond lehet.Másik oldalról nincs sok infom, nem követem őket. Annyi biztos hogy a liga legjobb dobója Stephen Curry a kulcsember, ám ő neki nincs playoff tapasztalata és ez hosszú távon hátrány lehet. Még a GSről annyit, hogy a kispad hírhedten gyenge. Hazai siker jöhet, akár több ponttal is, de inkább az over a biztos (200-203 ami okés)

    Jól esett kicsit írni, pedig nem szokásom, de vártam már a playoffot. Go Knicks :)

    [ Szerkesztve ]

    PSN: xszabikax

Új hozzászólás Aktív témák