Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • ingalls

    senior tag

    válasz marilllyo #5292 üzenetére

    Azok tényleg rettenet unalmasak voltak. Viccet nem is éreztem benne. A transzi szabó sem az én humorérzékem, hogy úgy mondjam.
    Egyébként igaza van FireKeeper Úrnak, hallgass rá nyugodtan. Én azért írtam, hogy maradj Novigraadban, mert most utólag csinálom az ottani megbízásokat és semmi xp nem jön érte. Mondjuk még így is szórakoztat.

    Van sajnos néhány alaposan elhúzott küldetés, ahol többször kiléptem, mert egyáltalán nem kötött le. És valóban, Dandelion kiszabadítása a legunalmasabb.

    Ettől függetlenül kedvelem a játékot, szingli játék régóta nem volt képes ennyi ideig megfogni. A humoráért sem voltam oda (pl már a 3. "i hate portals"-on sem tudtam nevetni, nemhogy a 20. alkalommal), de minél több időt töltesz el a szereplőkkel, annál jobban ülnek a poénnak szánt mondatok. Azokat a jeleneteket szeretem, amikor Geralt kiesik a kedvesen-antipatikus szerepéből és normális emberként kezd viselkedni (mondjuk bepiál, vagy versikét költ Lambert-nek stb). Persze ezek a döntéseiden is múlnak.
    Azért meg kell hagyni, nem volt könnyű dolguk a rendezőknek, mert elég széles regiszteren kell lőni a humorrakétákat.

    (#5295) Ted_Beneky: nekem is neki kellett futnom, hogy kivegyem, hogy a 12 nem a kora :D Nem tudunk olvasni. És gyanús is volt, hogy mi köze van a korának a kovácsmester felleléséhez.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák