Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Helsing

    aktív tag

    válasz s7evcsenko #2934 üzenetére

    Elírás. Nem ostrom hanem közelharci egységek erejét nézi. Ha azok összesített ereje eléri a tízet akkor a legerősebb elpusztul. Ez akkor szívás ha az összes lényednek ugyanakkora a szintje mert akkor az összes meghal. Pl ha kint van 4db 4-es erejű vámpír akkor az összes kuka.

    Ti milyen képességeket fejlesztetek? Én most elkezdtem próbálgatni. Eddigi tapasztalataim:
    Az Axii nem túl használható. Általában nem működik erős ellenfelek ellen, gyengék ellen meg felesleges.
    A Quen már nagyon hasznos tud lenni, de nem tudom hogy érdemes e fejleszteni. Szerintem elég ha csak az erejét növeljük. A robbanás meg a sebzés visszaverés elég harmatos. Az alternatív mód meg csak a gyenge és közepes ellenfelek ellen hatásos. Ráadásul nem gyógyít valami sokat.
    Yrden jelet érdemes fejleszteni. Szerintem elég jó az alternatív módja. Nem sebez túl sokat viszont azt folyamatosan teszi és az erős ellenfeleket is megakasztja mivel visszalöki őket.
    Ignit is érdemes fejleszteni. Pajzsos ellenfelek ellen hatástalan, de a legtöbb ellenfelet elég szépen sebzi az alternatív móddal. Ráadásul ha kigyullad akkor magatehetetlenné válik egy rövid időre. Legalábbis az emberek.
    Aard fejlesztése szerintem nem akkora létszükséglet. A kisebb termetű ellenfeleket fellöki ami elég jó, főleg pajzsos ellenfelek ellen, de az erősebb, nagyobb termetű lények ellen nem túl hatásos.
    A közelharci képességek fejlesztése is jó. A gyors támadásnál az Örvénylő sodrás szerintem felesleges. Nem éri meg a ráköltött pontokat. Kis ellenfelek ellen próbálkoztam vele és azt vettem észre hogy amíg nyomattam addig elugráltak a közelemből így csak egy-két vágást tudtam általában bevinni vele mire elfogyott a kitartásom.
    Az alkímiát még nem fejlesztettem, de ott elég jókat láttam. Pl hogy az italok hatása nem múlik el amíg a főzetmérgezés 90% vagy a fölött van.

Új hozzászólás Aktív témák