Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • tronnyeg

    csendes tag

    válasz Kassadin #5826 üzenetére

    Az újoncoknak ha normálisan magyarázol voice-ba hogy mit miért csináljanak, egy idő után rá fognak érezni a dolgokra. Énis eszetlen pyro rohangálással kezdtem anno :D, persze azóta is csak pub-olok... :)

    Nem tartom annyira rossz dolognak ezt az ingyenességet. Oké hogy felhígult a játékos közösség, de több emberből több jó játékos fog kikerülni, ami szerintem verseny szinten is megdobhatja a dolgot. Sokan temetik a játékot, pedig lehet hogy épp ez a lépés mentette meg. Gyakorlatilag egy hét alatt több tf2 játékos lett, mint ahány CS és CS:S játékos összesen, ami a kezdeti időkben valóban okozhat "vérpistike effektust" :D :D de ki is termel egy olyan réteget, akiket jobban fog érdekelni a kompetitív játék.

    A sok item, trade, meg shop-baromság nekem sem tetszik. Ezt egyszerűen oldom meg: Mostanában nem is nézek rá a backpack-re. Az alap fegyvereket használom, amik véleményem szerint sokkal hatékonyabbak mint a többi, mivel a stock itemeknek nincs negatív tulajdonságuk :) . Sapkák meg hát.... :) (van egy lángoló unusual atomritka mongól sapkám heavy-re. Szerintetek mennyi pénzt ér? :D :D)

    "the cake is a lie..."

Új hozzászólás Aktív témák