Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • munky

    őstag

    válasz po1son #5513 üzenetére

    Persze, ha ezer plusz egyszerre is elmagyarázza neked valaki kifejtve, hogy miért megmosolyogtatóak a "mi berkeinkben" az olyan kijelentéseid, amik csupán az eredménykényszeredből fakadnak az nem több mint üres kötözködés. Ez vezetett a linkelt oldalon található megnyilvánulásaidhoz is. Valóban mindenki azt hisz amit akar: ha neked két PCW győzelem eredménynek számít és ez határoz meg egy egész csapatot, olyannyira, hogy "ahol lehet kiteszed a kirakatba" akkor hát legyen. Valaki meg több ETF2L szezon után sem cselekszik így. Csak a miheztartás végett. Na, de itt az ideje, hogy az én egóm takarodjon a sarokba. Mindenesetre ezúttal talán helyes döntést hoztál ugyanis a tények makacs dolgok, nehéz velük vitatkozni. ;]

    (#5491) Akos2110: Látom többen mindenféle harminc férőhelyes és/vagy fast respawnos "szétbarmolt cuccot" ajánlottak, ami nálam eleve kizárja a jó szerver titulust és a jó játék lehetőségét is. :P Mondjuk maga a public játék is ilyen, legalábbis egyedül mindenképpen, de ez most mellékes. Mindazonáltal ha ajánlani kellene akkor talán még a lethal-zone szerverek egész jónak mondhatók, ugyan ezeken is van egy mod ami nekem nem igazán tetszik: a kör lejártakor a vesztes csapat tagjai "tereptárgyakká" változnak (ilyen volt a kocsmán is) de talán ez még elviselhető. Általában hamar lefrissítik őket ha kell és elég gyakran van fent admin.

    szerk: Aki tud ezeknél jobbat ahol alap respawn timeok vannak, nincsenek modok és max 24 férőhely van az kérem ne tartsa magában! :)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák