Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Steven

    addikt

    Segítség kéne...

    Adott a HGW120 as nettel az elmúlt hónapig minden tökéletes álom szerű volt , egy hónapja azonban folyamatos szakadásaim vannak , vagy ha csatlakozva is van a netre a hgw akkor meg megáll mint a szög az internet. Hgwnek amúgy semmi baja belső háló média szerver az továbbra is tökéletesen működött külső háló felé off az egész.

    Felhívtam az ügyfél szolgálatot az első körben azt mondta a csaj hogy látja hogy folyamatosan szakadok valamiért ... hívnak majd és ki vizsgálják. Felhívott egy ürge és lényegében azt mondta hogy nálam minden rendben van. De azért próbáljam meg azt ,hogy resetelem a routert és csak lannal és csak egy eszközzel csatlakozom rá mert a t-home semmilyen garanciát nem vállal a wifi (router funkciókra , wifire stb) .

    Kételkedésem jogosnak bizonyult továbbra se működik ... szakad vagy meg áll a net.

    Annyira jöttem rá , hogy ha nem megy a torrent kliens (bittorent) akkor minden szuper, ha el indítom fél órán belül megáll minden. ( úgy , hogy nincs se fel se letöltésem a kliensbe csak el indítom és vegetál )

    Arra gyanakszom hogy a túl sok kapcsolat miatt hal le ... de lövésem nincs ....

    Elég fura mert 3 hónapja van ilyen netem 0-24 be megy a gép és soha nem volt ilyen probléma ...aztán egyszer csak elkezdte...úgy , hogy semmin nem változtattam....

    Most este még azon fogok próbálkozni haverom mondta, hogy lecsökkentem a kapcsolatok számát a torrent kliensben hátha úgy megy, csak hát fura mert mint írtam eddig minden működött hozzá nyúlás nélkül.

    [ Szerkesztve ]

    Valami okosat kéne ide írni ááá : OKOS :D just smile

Új hozzászólás Aktív témák