Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Exelsior24

    aktív tag

    Sziasztok!

    Tegnap érkezett a futárral az új Speedport W 724V CI modem/router , és nagy nehezen sikerült is beüzemelni, ami hozzáteszem nem nálam volt a hiba, hanem a T-home-nál és az ő rákötésüknél.

    Tegnap nyitottam benne portot uTorrent-nek és működött is, viszont a legtöbb trackerre Gépnév nem található üzenetet kaptam. Olvastam itt hozzászólásokban firmware update-et és Google DNS használatát. Felhívtam a 1412-tőt és azt mondták, hogy nincs rá frissebb firmware, és ha van akkor automatikusan éjjel ráküldik minden modemre. (A jelenlegi verzió: 09021601.00.029 és kommentekből ítélve nem hinném hogy ez lenne a legfrissebb de nem segítettek ebben, esetleg később majd újra próbálkozok :F .)

    Tegnap este miközben állítgattam benne a portokat eldobta a netet és csak a reset + gyári visszaállítás segített. Az internet az visszajött az adatok megadása után, de portot nem nyitja meg most pedig ugyan úgy csinálom mint elsőre.
    Az nem lehetséges hogy a gyári visszaállítással egy régebbi firmware-re állt vissza, vagy ez hülyeség (bocs nem értek hozzá :F )?

    A másik dolog a Google DNS szerver , azt szépen megcsináltam, így már működik a torrent is nem kapom Gépnév nem található hibát, viszont így nem tudom elérni a modem/router IP címét és a beállításait, ezt nem lehet megoldani valahogyan hogy Google DNS-el is el tudjam érni böngészőből?

    Köszönöm a segítségeket előre is! :)

    Steam / PlayStation: Exelsior24 / Nintendo Switch Friend Code: SW-3907-8356-3882

Új hozzászólás Aktív témák