Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Krisz1000

    tag

    válasz poli27 #37875 üzenetére

    (#37875) poli27
    (#37876) Degeczi
    (#37878) kabelmania27

    Köszi a válaszokat, bocs csak kicsit belassult vagyok, tehát biztosak vagytok abban, hogy akkor is ki tudják szűrni az analógot egy szűrővel, ha még utána is elágazás (net/tv)? És ki is akarják?

    Degeczi: Ebben biztos vagy? nekem a T-nél azt mondták (telefonos műszaki+a szerelő is aki kint volt) ha rendelek IPTV-t, az analóg akkor is marad, mert az a backup, ha műszaki hiba van az IPTV-n és hogy ez része a szolgáltatásnak. csak a csatornát meg a minőséget nem tudják garantálni. Vagy akkor megint totál hülyeséget beszéltek és a sok kiszervezett csoport nem tudja mit csinál a másik? (nem először beszélnek össze vissza)

    (#37875) poli27

    Az oszlopon pl egy szűrővel :D

    (#37876) Degeczi válasza Krisz1000 (#37873) üzenetére

    Nem, nem garantált, h jön az analóg is!
    Nálunk már bő egy éve is úgy kötötték az IPTV-t, h rögtön az utcán szűrőt tettek a póznán a leágazáshoz, ami kiszűri az analóg csatornák frekvenciatartományát.
    Elképzelhető, h egy szerelő hajlamos legyen erről "megfeledkezni" (vagy esetleg az adott környéken olyan a frekvenciakiosztás, h nem szűrhető ki ilyen egyszerűen), de a tendencia egyértelmű, ahogy folyamatosan leépítik az analóg szolgáltatást: egyre csak veszik ki a csatornákat.

Új hozzászólás Aktív témák