Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • macilaci78

    nagyúr

    Sziasztok!

    Volna némi gondom. 3 hónapja köttettem be a T-Home IPTV-t (ADSL alapon), viszont TV-t csak most sikerült transzportálnom hozzá. A bekötéskor a szaki hozott egy kis 7-10"-os LCD TV-t, azzal ment is a szolgáltatás HDMI kábelen.
    Most a hang van, kép nincs esete áll fenn. A dolog pikantériája, hogy a TV-hez a távvezérlőt nem sikerült elhoznom, de szvsz ez nem nagy érvágás, ugyanis a STB bekapcsolásával egyből AV csatornára vált a TV. A TV egy régi CRT, Scart kábellel van összekötve a STB-al.
    A képernyő homogén kék színt ad, Signal=No. felirattal. A hang viszont szépen jön a TV-ből, csatornaváltásokat, hangerőszabályzást szépen adja.
    Még egy fontos tényező: az UTP kábelt a modem és a STB között falba raktam egy süllyesztett fali aljzat közbeiktatásával. A netet ugyanolyan sebességgel adja, mint direktbe a modemre kötve a PC-t, szóval ezt a hibalehetőséget is kizárnám.

    Ötletek van, vagy hívjam a szupportot?

    Üdv!

    Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól! Eladó garzonlakás! Budapest III. ker. Tímár utca, 29 m2, galériás. https://ingatlan.com/34130552

Új hozzászólás Aktív témák