Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • s3toraph

    senior tag

    Sziasztok!

    Nálunk is ez a Pirelli PRG-A4201G Home Gateway nevezetű csoda van, ami remekül működik amíg csak netet kell osztani, de most kellene port forwarding, és nem bírom rávenni. (A nyomtató hálózati megosztásával már szívtam egy kört, az sem megy.) Visszaolvasva, van aki szerint nem is tudja (egyiket sem, mert lebutították a firmware-t), van akinek működik, szóval aki boldogult vele, kérem segítsen!

    FTP kapcsolatot kellene továbbítani. Filezilla szerver + kliens jól működik a szerver gépen, tehát egyazon gépen be tud csatlakozni a FZ kliens, könyvtárat létrehozni, stb. de routeren keresztül meg nulla kommunikáció. Pingelni tudom a másik gépet. Szóval úgy látom, a router nem engedi át.
    IP-t a kiosztott tartományom belül fixre raktam, szerver 192.168.1.68, kliens 192.168.1.101, router meg gyárilag ugye 192.168.1.254.

    A routeren már mindenféle kombót próbáltam, amiket itt olvastam, a tűzfalát kikapcsoltam előtte. Hiába engedélyezem az UPnP-t, Nat->Virtual szervernél pedig: 192.168.1.68, TCP, 21,21, enable pipa, add-ra nyomtam, majd a szoftveréből kapott resetet is, hogy érvényesítse a változásokat, de semmi.
    Ja igen, windows tűzfalon a szerveren át van engedve a FZ szerver interface (otthoni és nyilvános is), a kliensen meg a FZ kliens van átengedve, szintén otthoni és nyilvános is!
    Sőt a szerveren a win tűzfalhoz bejövő szabályt is kreáltam, a FZ klienst engedélyeztem, de nem segített, szóval tuti a forward a gond.

    Fél napot kínlódtam már vele, légy szíves segítsen, aki tud! :O

    Üdv

    Régi rendszerben: 59 + / 0 - | A legújabb rendszerben (2020.02.28-ig összegyűlt): 162 + / 0 -

Új hozzászólás Aktív témák