Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • kkrisi

    senior tag

    Hali!

    Végül is az lett az egészből, hogy tettem hibabejelentést megállíptották, hogy meghalt a készülékem csere...ez volt a 2. hibabejelntésem, mert az elsőre valahogy elfelejtettek kijönni a kollegák...azt lezárták elhárításank! Most megint letelt a 72 óra és megint semmi? úgy volt h majd felhív a szerelő és egyeztetünk időpontot...semmi! Ez igen T-Home...(YY) ehez tényleg csak gratulálni tudok!

    Apum megunt az egészet hogy eldobja magát a net, meg a kép a tv-nl kifagy meg az egyik doboz meghalt a másik hol megy hol nem, ezért mindent kihúzott fogta a 2 box-ot meg a modemet bementünk t-pont-ba és leba*ta eléjük az asztalra (még sorszámot sem húztunk) és mondta /idézem/
    h itt van a hiperszuperszar rendszeretek IPTV meg a f*szom, ha ti már nem voltatok képesek kijönni elvinni az egészet és kikötni mindent, tessék itt van! Had gratuláljak, hogy megint csak sikerült egy fasza üzletet csinálni amire a sok *buta ember vevő és úgy mennek rá mint légy a ....ra hogy hűű de csúcsszuper iptv aztaaaaa:O"

    Erre síri csönd az egséz T-pontban üzletvezető kijött és csak annyit bírt kinyögni a torkán hogy mi a panasza? aztán végül már ott tartott az üzletvezető, hogy már egy évig nem kellett volna semmit fizetnünk, meg hogy elintézi, hogy legyen erősebb erősítő az utcában és kiküld vagy 5 szerelőt.....!

    apu: az szép!.......Komoly egy cég lehet ha egy ilyen "előadást" kell rendezni az embernek ahoz, hogy el legyen intézve minden....milyen érdekes hogy mindjárt van erősítő meg kollega akik jönnének...de az hogy még ön könyörög hogy maradjunk önöknél....szégyen!

    tehát röviden és tömören ennyit a T-home-ról! :))
    De most őszintén! Úgy piacra dobni egy "új" dolgot, hogy az le sincs tesztelve hogy 1000% fog működni, csak behüjítik az embereket, hogy húúú olcsóóób jeee és sokkal jobb wáááá! De azt nem nézik, hogy ahoz talán a hálózatot is kééne egy kicsit fejleszteni!

    mind1 nem is foglalkozok már vele, jön vissza szépen a kis SAT tv és azzal jól elleszünk nem kell ide szolgáltató! :DD

Új hozzászólás Aktív témák