Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • MDanny

    senior tag

    Android box, frissítés óta egyre többször előfordul az, hogy bekapcsolás után nem indul el az élő TV, oda-visszakapcsolgatás után is csak fekete kép, hibajelzés nincs. Feszültségmentesítés, újra bekapcsolás után elindul, megakad egy pillanatra, majd elkezd csúszni a hang a képhez képest. Ki-bekapcs után jó, de szabályos időközönként csuklik egyet a hang, kimerevedik a kép egy pillanatra és egy idő után látványosan elcsúszik ismét a kép a hanghoz képest. Átkapcsolás, visszakapcsolás után jó egy darabig.

    Másik hiba: Moziklub. Több FOX+ sorozat epizódválasztása, belepörgetés után elkezd szaggatni a kép, menübe csak csigalassúan sikerül visszalépni. Most estefelé simán vége lett egy résznek, jött volna a következő, lefagyott a készülék, majd az android-os animációval újraindult. Kiléptem a Moziklubból, nem jött vissza a menü, fekete kép, majd újraindult és szürke háttérrel kb. 15 percen keresztül volt a T logo, ezután elindult, viszont a TV műsor nem megy, csak a Moziklub.

    HGW-t újraindítottam, szombaton ugyanezt eljátszotta, 1-2 órán belül magához is tért, ma még nem telt el annyi... Ha holnap nem áll helyre, akkor bejelentem, de addigra úgyis rendben lesz.

    [ Szerkesztve ]

    Xiaomi 11 Lite 5G NE 8/128GB EEA (Yettel VoLTE + Vodafone VoLTE), POCO F3 8/256GB EEA (Telekom VoWiFi); DIGI 1000/300 FTTH, Telekom 250/10 ED3 + Telekom TV M, Direct One Plus HD TV

Új hozzászólás Aktív témák