Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • kali

    legenda

    válasz kali #126119 üzenetére

    Sziasztok,

    Megtörtént tegnap az optika bekötése, (bár elsőre majdnem feladta a szerelő, mert a földszinten lakunk ugyan, viszont a tizediken nem jutott be a szekrényhez, hogy mérhessen és már távozott volna, de felmentem vele adott helyre és becsengettem, kijött egy lakó és megoldódott a dolog).
    Az 1000/1000 net rendben ([link]), Technicolor FGA2233 MAG, beállítottam mindent és egy ideig azt teszteljük, Wi-Fi tekintetében mennyire képes kiváltani a saját routert (Linksys EA7500), amit ki is iktattam a hálózatból, aztán majd kiderül, hogy ideiglenesen, vagy akár végleg.
    A Wi-Fi tökéletesen elérhető mindenhol a lakásban a szolgáltatós eszközzel, a sebesség is rendben van, az egyedüli kérdés a kapcsolat stabilitása, de ha az is okés lesz, akkor a saját router (amivel amúgy nagyon elégedett vagyok ilyen tekintetben is) nem lesz használva.
    Az Androidos SmartBox bár még csak néhány órát volt használva, jónak tűnik. A tévé gyorsan felismerte az eszközt a szolgáltató megadása után, így annak a távirányítójával használjuk azt is - mint minden más eszközt -, bár fordítva is működne, a box távirányítója is képes lenne kezelni a tévét is, de a tévéhez kapottat megszoktuk már.
    Remélem, a későbbiekben is csak ilyen pozitívumokkal fogunk szembesülni adott szolgáltatások kapcsán.

Új hozzászólás Aktív témák