Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • quailstorm

    nagyúr

    válasz Rick4 #78831 üzenetére

    Annyi a kérdés, hogy ezek után hogy bírsz olyan politikai beállítottságú lenni, ami az általad megtapasztalt szenvedést csak erősíti és okozza, ahelyett hogy megszüntetné.
    Mert ezek szerint a csodálatos egészségügyet nem kell magyarázni egyáltalán.

    Az indexes cikket csak azért linkeltem mert összekavarodtam a linkekkel és mert az rövid és tömör. A tényfeltáró nem az volt, lehet nem a megfelelőt nézted...
    Viccesnek nem volt vicces belinkelni a víztisztító oldalát.

    Az a helyzet, hogy ha úgy adod elő magad, hogy vesszen a külföldi aki kiviszi a pénzt, majd pedig döngeted a melled a nagymagyar cukormázas Fidesz bevásárlások és politika mellett, utána meg kifejted hogy nem bontogatják előtted a járdát feleslegesen és a megmaradt DÉMÁSZ-os is autóval jár, meg a haverok szerint is minden rendben a világban. Nos akkor az emberek többsége azt fogja levonni, hogy egy csőlátású ignoráns fickó vagy. Annak meg többnyire a nincsgond vanpénz szokott lenni az oka.

    Tessék kicsit kevésbé vehemensen ráugrani más kommentjének félmondatára politikai vezényszavakkal, és akkor el tudod kerülni a nézeteltérést is, meg a rólad kialakult tévképzeteket is.

    Amúgy meg tényleg nem egészséges amit csinálsz, lehet nem addig kéne tolni amíg belerokkansz.

    Másik, hogy amit összehablatyoltál hogy minden rendben van az országban, mi meg írtunk rá dolgokat, arra most se jött reakció, okosan kikerülöd a témát... A kedvemért nem kell válaszolni, lezártam. Ez csak egy megjegyzés volt.

Új hozzászólás Aktív témák