Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • HaZse

    őstag

    válasz Agyasima #60417 üzenetére

    Valóban lehet valami a levegőben. (Talán az időjárást az oka?)

    A mai napon a sok hülyeség közül az egyik rendesen felb@szta az agyam.

    Anyóst mentünk meglátogatni kb. 12:15 körül a Múzeum előtt jártunk, amikor is egy autó elfoglalt 2 sávot. (Gondolom, hogy a régi hídra akart menni és az egyenes sávban volt, ahonnan át akart sorolni a hídra vezetőre), persze ez neki nem sikerült olyan jól, mert pont piros volt és előtte a sor megállt és ő 45 fokos szögben 2 sávot elállt. (Mi mentünk volna az Oskola u- felé).

    Mikor zöld lett a régi hídra vezetőknek, akkor sikerült nekünk is elindulni. De persze az a köcsög meggondolta magát és se index, se szétnézés, tehát csak úgy hirtelen majdnem a bal oldalának jött. Kb. 3 cm volt a két kocsi között. Persze nekem is egyből felment a pumpa és teli torokból (le volt húzva az ablak), kiordítottam neki. A poén, hogy még neki állt feljebb.

    No comment.

    De a Tisza L. krt. is egy veszett hely volt délelőtt. Akkora sor és dugó volt, mintha reggel lett volna. Ott a sok tuskó autós és persze gyalogos/kerékpáros a piros jelzés ellenére szambáztak át és feltartották a keresztező forgalmat. (Attila u. pl.)

    Pont úgy élek, ahogy gépelek - gyorsan, sok hibával. // A bejelentkezés nem egyenlő hogy a privátot olvasom is! // Civis Pacem Parabellum

Új hozzászólás Aktív témák