Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Jamby18

    senior tag

    Mivel nincs melóhelyem,meg van ez a "válság" nevű micsoda :D (míg nem találok melóhelyet) illetve otthoni szinten elég jól értek a PC hez. Ismerősök gépéhez én megyek, ha gebasz van. Így arra gondoltam lehetne ebből élni, lehet kezdetnek hülyeség,de gondolom sokan csinálják,hogy házhoz mennek,telepítenek netet, kis srácnak játékot illetve géptakarítást.
    Az érdekelne elsősorban,hogy nem szeretnék csinálni semmi illegálisat.Van-e valami amire oda kell figyelnem??
    Történetekből kiindulva hallottam már olyat,hogy bevásárlóközpontban vesznek hozzá nem értők laptopot és nincs rajta op.rendszer(mondja az eladó), és így megkérik(hetik) az eladót és itt már csak 2személy játszik,hogy munkaidőn kivül menjen ki hozzá(szabadidejében) és oldja meg, vagy pl. működik ez fusiban autószerelőnél is.
    Tehát mondjuk megvették a laptopot kellene rá xp,vista de nem szeretne fizetni 10-20ezreket rendszerre ilyenkor jön nem-e lehetne okosba megoldani......... és utána ha olyan a vevő,hogy elromlik(mert van olyan tisztelet a kivételnek,de kitalálja,hogy miattad romlott el,mert biztos te csináltál felszínes megoldást,és csak a pénzre hajtasz) ilyenkor jöhet, hogy fenyegetőzik stb. nem hiányzik ez senkinek.
    DE érdemes ebbe belevágni,mondjuk házhoz megyek PC szerelőként hirdetni magad ezután kell-e valamit bevallani,fizetni stb.... vagy ez "magán munka" de hülye név.
    Szóval várom a hozzáértők hozzászólásait.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák