Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • mrfire

    őstag

    válasz ConantheBarb #26019 üzenetére

    Igen, ez nem repszim, bár én is csalódott voltam mikor először hallottam, de érthető. Nem csak a fizikáról van szó, hanem arról, hogy a bolygófelszíni területeket sokkal-sokkal nagyobbra kéne így készíteni. A levegőben nem állhatja utunkat egy szakadék vagy hegy.
    Ez a másik ok, hogy járművek, tankok, erődítmények (ezek amúgy lesznek, ha jól tudom, csak FPS-re), egy teljesen új, összetett játékmódot eredményezne a bolygókra levinni a harcot, amit külön ki kell balanszolni, hogy egy gyalogos mit kezdjen egy űrhajóval, fedezékbe vonulhat, lelőheti egy ágyúval stb.?
    Tekintve a fejlesztési időt, amiről már sokszor beszéltünk, hogy egy ilyen méretű projektnek még kevés is ez a pár év, érhető, hogy miért nem kerül bele. Viszont nem zárták ki a lehetőségét, tehát arról van szó, hogy idővel simán részévé válhat a játéknak egy ilyen mód is. Sz'tem egy ilyen szabadságú játékba szükség lenne rá.
    Minden a sikerüktől függ. Ha több millióan fognak játszani vele, akkor valószínűleg szépen jönnek majd az új tartalmak is. Elvadult gondolatokból nincs hiány CR részéről sem. Ő már kolonizálást meg városépítést emlegetett az egyik 10FTC-ben, és ha nagyobb hasznot termel a játék, mint a WOW fénykorában, akkor az X-edik kiegészítőben a végén még erről is szó lehet. :)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák