Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • baphomet

    senior tag

    válasz agabe #8523 üzenetére

    LB650V volt. A típussal kevésbé, a konkrét példánnyal volt bajom. Több ponton nagyon durva bleeding volt a kép szélein, plusz a négy sarkából háromban fényesebb volt kép, ami a legutolsó, amit egy direkt ledes modelltől várna az ember.

    Ami idegesítő volt még, és ez már szerintem mindre igaz lehet: sokkal (SOKKAL) felhősebb a háttérvilágítás, mint a Sony-é, valamint a beállítás menü lassúsága. Egy-egy lépés az egyes menüpontok között akár 10-20 másodpercig is eltartott.

    Ami viszont tetszett:
    A 3D-je egy sóhajtásnyival jobbnak tűnik, mint 42W829-jé (ami szintén passzív), és 3D módban is lehet nagyítani a képet. Nekem ez utóbbi hiányzik most, mert szeretem 21:9-es szélesvásznú filmeket is 16:9-re belenagyítva nézni.

    A másik a smart tv, amiben az LG jobb, és itt nem feltétlenül a megvalósításra (igen tudjuk, a WebOS húdejó), hanem a tartalomra gondolok. Sokkal több használható dolgot találni az LG-nél, mint a Sonynál, úgy, hogy az összes nyamvadt tv gyártó közül a Sony az egyetlen, amelyik komoly tartalom szolgáltató / előállító is egyben.

Új hozzászólás Aktív témák