Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Steel Lord

    csendes tag

    Sziasztok!

    A tegnapi nap folyamán, én is vettem egy Sony W706B-t. 42"-es.
    Eléggé királyos a cucc, ez a szálcsiszolt alumínium nagyon elnyerte a tetszésem, jó, hogy nem olyan műanyagszar, mint a legtöbb tv ebben az alsóbb árkategóriában.

    A Tv képe nagyon szép, persze főleg a HD adókon jön ki, Sport1 HD, History HD stb.... most azt várom, hogy a testvérem elhozza végre a Trónok Harca eddigi évadait HD-ben... az lesz az igazi teszt. 3D nincs, nem is hiányzik.

    Smart funkció tetszik, youtube állandó használat alatt lesz, a többit lehetőséget meg majd felderítem, hogy mire is jók. A Tv nem akad, miközben lépegetek ide-oda. Ugye, mivel ehhez a modellhez nem adtak amolyan érintéses távkapcsolót, a normál hagyományos gombos kapcsolón lépegetek ide-oda... eladó mondta, hogy így "picit nehézkes lesz".... aki hozzá van szokva a tapicskolós, taperolós telefonokhoz, az lehet, hogy fennakad ezen, nekem szerencsére ez nem okoz gondot, hogy ide-oda kell lépegetni.

    Igazándiból a Sonyval szemben azért elég nagyok az elvárásaim... megbízhatóság terén.

    Az egyik Sony tv-m, amelyet még nagybátyám vett régen, majd nekem adta (igaz, ez akkoriban méregdrága lehetett, németből hozta) 21-23 éves lehet és még mindig megy. 2 éve volt szerelőnél, 3000 ft és azóta is muzsikál tovább, ahogy a nagy könyvben megvan írva, a képe is szép, persze nem mai technológia már, de akkoriban ez a csúcsok-csúcsa volt.

    A másik Sonym valami 97-98-as középkategóriás trinitron model, szintén megy.

    Szóval az eddigi tapasztalataim pozitívak.. igaz, azok a tv-k más történetek már, de akkor is. Én bízom benne, hogy a márkával megvettem a(z eddig megszokott) minőséget is.

    Egy biztos (most jöjjön egy kis fika ;] ), Samsungot sohasem vennék, nem is jöhetett szóba, pedig a media marktban nagyon serényen ajánlgatta a samsungos gyerek... senkinek sem ajánlom. Tesóm plazmája 3 év után, a gyári garancia lejárta után 2 nappal döglött be. Gondolhatjátok milyen érzelmi kitörések voltak... szóval szerintem azt a márkát senki se vegyen, mert... ezek szerint a gyártó álláspontja az, hogy hardcore fogyasztói társadalom és 3-4 évre gyártják a tv-ket. Lehet, hogy ez egy ritka eset, lehet, hogy pont kifogta a szart.. nem tudom... azt tudom, hogy nekem nincs erre kapacitásom, hogy 3 év után kivágjak egy, amúgy elég húzós árú tv-t. 200+-ért vette akkoriban. És szerintem sokan vagyunk még így Magyarországon. Egyébként megúszta, talált valami szervizt, ahol kitudta cseréltetni a panel vezérlőjét.. nem értek hozzá, de ha jól emlékszem azzal volt a gond.

Új hozzászólás Aktív témák