Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Piftuka

    veterán

    válasz Joshi #60816 üzenetére

    Látom, átmentél "write only" módba... :)

    Ugyan mi volna "elferdítve" a fenti képen? Vincent belakibrálta a tévéket, és ajánlom figyelmedbe a képek alatti feliratot is! ;)

    Hidd el... az én töksötét házimozi szobámban a "C1" képére fenti, ill. fentihez hasonló napfényes képtartalmaknál keresném az erős fekete szűrőt, amit a "kamerára" tettek fel. :)

    Nagyon kevés az a fényerő, nincsen ezen mit szépíteni. Mondhatod, hogy Neked elegendő. Attól a fenti képen látható tartalom az OLED tévén olyan messze van a természetestől, mint ide Canberra.

    Úgy érzem, azt nehéz megérteni sokaknak, hogy egy nem "felhős" panellal szerelt, jó minőségű, 6.000:1 natív kontraszt körüli LCD tévé adott körülmények között összességében jobb eredményt ad (HDR tartalom esetén feltétlenül), mint egy bármilyen OLED tévé.

    (Ha eljönnél hozzám, időnként te sem tudnád eldönteni, hogy LCD tévét, vagy OLED-et nézel...Frankón beállítottam a tévén a fekete szintet, és a kontrasztot.)

    Előbbi "valamivel" kisebb fekete szintje nem annyival kisebb, mint amennyivel nagyobb fényerőre képes az LCD technológia az OLED ellenében.

    Egyébként a "Samsung - The Terrace" valóban jó irány! Jöhetne 75 és 85 colos méretben! ;]

    Magas kontraszt, remek színpaletta, kalibrálva kiváló színhűség, pazar mozgásmegjelenítés, klassz uniformitás, és extrém magas fényerő. Mi kell még? :)

    "Aquila non captat muscas."

Új hozzászólás Aktív témák