Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • karmaresz

    senior tag

    válasz kolosszus87 #57719 üzenetére

    Ez nagyjából arra rímel, amit én is mondtam két napja: nem akarnak az MS-nak muníciót adni, sőt, ha ez szándékos annál is keményebb lesz.
    Én azonban ezt nem feltételezem, hiszen nem egyeduralkodók TV fronton, van hova nyúlni, ha a Sony tévék, vagy speciel az XH90 nem működik a Series X-szel. Szinte biztos, hogy folyamatosan tesztelik mindkét konzolt, meg a további házimozis eszközökkel való használhatóságot.
    Mivel gyakorlatilag nincs egyetlen 2020-as készülék sem a piacon, amelybe hibátlanul került be a hdmi 2.1 -igen, még az LG-nél sem áll rendelkezésre a teljes sávszélesség-, így számomra elég valószínű, hogy mindenhol hekkelgetni kell. Simán lehet, hogy valamiért nem kompatibilis az XSX-szel a mostani VRR implementáció. Lehet, hogy nem Sony hibájából, hanem ott, a konzolon nem stimmel valami. Arra meg ugye nem tudnak kompatibilis firmware-t fejleszteni.

    Wellin9: nem hiszem, hogy el akarná veszíteni a Sony az XBOX tulajokat, de arra nem tudnak új fw fejleszteni, ha az implementáció ott sem felel meg a hivatalos szabványnak.
    A körmömet ugyan nem rágom le, mert "legrosszabb" esetben idővel becserélem az XH90-et egy idei modellre, ha annak nincs valami extra hátránya, de a sztori kibontakozása mindenesetre izgalmas lesz.. :)

    [ Szerkesztve ]

    Once, I thought I was wrong but I was mistaken

Új hozzászólás Aktív témák