Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • mexel

    veterán

    válasz TCr #45353 üzenetére

    Na ez egy igen jó hír, remélem én is így fogom érezni :DDD

    Igazán kevés esetben zavart a 49XD7005-nél, csak sötét szobában ( én úgy szeretek tv-zni, vagy csak a plazma miatt szoktam meg úgy mert az világosban nem jó), és pl nagyon sötét jeleneteknél és szélesvásznú filmeknél zavart hogy "világít" a fekete rész olyan kékesszürkén.

    Nyilván plazmán sem volt éjfekete, de a színárnyalata természetesebb volt a fekete átvilágításának.
    Ami viszont nagyon tetszett a Sony 7005 ips-ben: a színei és a mozgásmegjelenítés. Még régi lcd-kből indultam ki és ott volt gond a mozgással, de ennél a sony-nál már szép analógos volt minden nekem ( de nem vagyok annyira sem hozzáértő sem finnyás).
    A színekhez meg nem kellett nyúlni, nagyon természetesek a Sonyn. ( más típusokon, a plazmán is kalibrálgatni kelll sokáig hogy jó legyen) Remélem ez a VA-nál is ilyen lesz.

    Volr nekem itthon egy nagyon régi Medion 80cm-es lcd teszt tv-m amivel a boxokat csináltam ( ksi hibája volt), de abban egy még csak nem is hd-s VA panel volt. Nagyon tetszett a feketéje. És érdekes módon nekem nem tűnt fel hogy oldalról olyan rossz lenne. Ha legalább azt a feketét hozza a sony akkor elégedett leszek :)

    Na de nem találgatok tovább, várok és majd megírom hogy tetszik ha itt van.

    Mindenesetre online rendeltem :)

Új hozzászólás Aktív témák