Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • vlevi

    nagyúr

    válasz Quqesz #43614 üzenetére

    Android TV-n elvileg ennek kisebb az esélye, mert ugyebár maga az android platform, amin az alkalmazások futnak, amíg futnak, legfeljebb már nem frissülnek. De azért itt is van 1-2 kivétel, pl. a múltkor olvastam valahol, hogy az Oreo frissítéssel kikerül a rendszerből valamelyik Sony képmegosztó alkalmazás. Illetve, előfordulhat, hogy valamilyen technológiai bizbasz nem támogatott az újabb Android alatt, ezért kell mennie 1-1 appnak.
    De olyan is lehet, hogy az appot nem frissíted, és akkor megmarad, de nem lesz már mögötte szolgáltatás, ahova csatlakozhat. De ez meg olyan, hogy nem rendszer függő, mert pl. hiába van meg neked a Picasa alkalmazás, a Google évekkel ezelőtt lelőtte Picasa-t, nem működiik. De nem csak a TV-n, hanem telefonon se.
    Ellenben pl. A Samu TV-ről pár év után eltűnik a Youtube, satöbbi. Az én 2010-es TV-men volt YT, Googel Calendar, Maps, mittudoménmicsoda, de 4-5 év alatt mindegyik lekerült róla, és nem feltétlenül frissítéssel, hanem úgy, hogy egyszercsak kiírta, hogy x hónap múlva a licensz lejár, ezért nem fog tovább működni.

Új hozzászólás Aktív témák