Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Landon

    őstag

    Sziasztok,

    El kene egy kis segitseg: nem reg vettem egy W650A-t es minden szuper vele de eszrevettem, hogy a kepernyo legfelso sora - kb. 2-3 pixel-sornyi - mintha nagyon minimalisan vilagosabb lenne mint a tobbi. Ez leginkabb akkor utkozik ki amikor valamilyen szines mozgo kepet nezek. Allo egyszinu kepnel nem latszik annyira es mozgo kepnel is inkabb SD adasnal latszik de azert HD-nel is erzekelheto. Egesz tavolrol nezve olyan mint ha egy nagyon halvany feheres csik lenne a kepernyo felso par pixelsoraban de ahogy kozelitek ez ugy elmulik es csak egeszen halvanyan latszodik.

    Gondoltam arra, hogy ez csak az 'edge-lit' LED technologia miatt van de ez esetben akkor mind a 4 oldalnal hasonlot kene latnom de en csak kizarolag felul latom ezt. Meg vallom oszinten arra is gondoltam, hogy a szemem kaprazik csak es effektive 'oda kepzelem csak' ezt a 'csik-szeruseget'. Minden esetre azert inkabb gondoltam rakerdezek hatha tud valaki mondani valamit ra ill. kesobb megprobalok kepet is csinalni, hogy pontosan mire is gondolk.

    Koszonom a segitsegetek! :)

    [ Szerkesztve ]

    There are no traffic jams along the extra mile.//\\Never argue with stupid people. They will drag you down to their level and beat you with experience.//

Új hozzászólás Aktív témák