Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • nightshadow

    veterán

    válasz NGA #12203 üzenetére

    Én azt mondom, hogy addig nincs a 4k-nak igazi jogosultsága, míg ki nem jön a 4k bluray......200 giga körül van egy jó minőségű 4k.

    1.Itthon még a HD csatornákra való előfizetés se mondható általánosnak, szerintem ez lesz a 4K adásokkal is, ha lesznek itthon egyáltalán.
    2. A tágabb család és baráti körömben mindenkinek volt videomagnója, DVD lejátszója. Ugyanezeknek az embereknek egyikének sincsen Blu-ray lejátszója mert nem fog kiadni 5,000 Ft-ot vagy többet egy filmért, mivel ott van az internet vagy mert még CRT tévéjük van. A 4k lejátszót se fogják megvenni ugyanezen okok miatt. Budapestről beszélek, nem vidékről.
    3. A mai filmek döntő többsége számomra max. 1x nézhető s utána törlöm is. Én biztosan nem fogok 200 gigát letölteni, hogy 1x megnézek egy filmet.
    4. Itt a PH-n volt kb. 1-2 éve interjú a Sony fejesével s ő nyilatkozta hogy a 4k-nak 55" alatt gyakorlatilag nincsen semmi értelme. Na most magyar viszonylatban ez egy nagyon szűk réteg aki 55" vagy nagyobb tévét nemhogy megengedhet, de egyáltalán igénye van rá v.

    Ezen okok miatt szerintem itthon magyar viszonylatban a 4k egy szűk rétegnek lehet max. az igénye s egy még szűkebb réteg engedheti meg magának.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák