Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • liana_87

    csendes tag

    Sziasztok!
    Új vagyok az oldalon és azért regisztráltam,mert egy kis segítségre lenne szükségem. Tv-t szeretnék vásárolni, de nem tudtam rájönni mi a különbség a Sony KDL-55W828 és KDL-55W829 között!?

    Igazság szerint 4 készüléken vacilálok, a fent írt két Sony és két LG (55LB671V és 55LB730V) !

    Megmondom öszintén 6 éve egy Sony KDL-40NX700 készülékem van, tökéletesen müködik, soha semmi problémám nem volt vele, a képe is fantasztikus, de nagyobb tv-t szeretnék, mivel az esetek többségében filmeket nézek és ehhez egy elég komoly házimozi rendszerem is van, de hiányzik a nagyobb képernyö!

    Eleinte letettem a Sony-ról mert elég kevés típusú file-t játszik, így elkezdtem más márkán gondolkodni! Mivel PS3-t használtam DVD és Blu-Ray illetve pendrive olvasásra és az utóbbi idöben sok gondom volt a PS3-mal ( nem játszotta a 70%-át a letöltött file-oknak) de ezt a problémát megoldottam és a PS3-t egy Blu-Ray lejátszóra cseréltem, ami gond nélkül lejátszik minden típusú file-t, így visszakanyarodtam az eredeti ötletre, azaz a Sony tv-re.

    De ismét elbizonytalanodtam, mert olvastam, hogy nem túl jók 3D-ben.

    Tudom hogy nem létezik tökéletes tv, mindegyiknek van valami bibije, de azért a ti véleményeteket is szeretném kikérni! Sony vagy LG? W828 vagy W829 ?

    Remélem tudtok segíteni!
    Elöre is köszönöm! :R :R
    liana

Új hozzászólás Aktív témák