Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • 04ahgy

    nagyúr

    válasz Iron Funeral #10732 üzenetére

    Az nF2 még a chipset kategóriát gazdagította. De utána a sok pénz látványától az nV elkurvult! Az nF3 még korrekt volt, úgy ahogy, viszont az nF4 és utódai már a trágya kategóriát gazdagítják. Tehát daa-raa-nak igaza van. Magam is használtam nF590SLI lapot, és nem is voltam vele elégedett. Atomtuningos volt, de ennyi. Fűtött, tároló alrendszer instabilitás, és sorolhatnám. Teljesítményben tehát egyik sem veri szarrá a másikat, ebben velem megegyezhetsz, abban viszont nem, hogy melegedésben / stabilitásban is pariban vannak!
    A hűtőborda nélküli chipsetnél én a mai felsorakozott mezőnyre gondoltam ám, ezt te is tudod, azért is az off, gondolom.

    Én sem tudom, mitől tuningosabb az SB750, csak tippem van: igaz, hogy a memvezérlő a K8-nál a CPU-ban van, de a regiszterei, beállítási elérhetőségei a PCI buszon csücsülnek, amit viszont a déli híd vezérel. Gondolom, olyan beállítási lehetőségek tárulnak fel a Phenom esetében SB750-nel, amik az elődökbe még nem voltak beépítve.

    HGyu

    7855.94MHz CPU-Z valid \ Pulchra tibi facies, oculorum acies, capillorum series; o quam clara species! Rosa rubicundior, lilio candidior, omnibus formosior; semper in te glorior!

Új hozzászólás Aktív témák