Olyan 15-20 fok a különbség, még a hetekben tesztelem aztán meglátom.
Eladó Norton 360 6.0

Olyan 15-20 fok a különbség, még a hetekben tesztelem aztán meglátom.
Eladó Norton 360 6.0

Az soknak tünik, mert full terhelésnél lehet sok lesz a 2. kártyának.
World of Tanks petició: 15 perc töltési időt az önjáró lövegeknek!

Most kipróbáltam és az az érdekes, terhelés alatt csökken a különbség. Tehát az alaphelyzeti 20 7-10-re csökken. Legalábbis ebben az egy órában ezt tapasztaltam.
Eladó Norton 360 6.0

Szerintem ez átlagos jelenség. Akkor már csak élvezned kell az SLI erejét.

Az erő velünk van
Egyelőre biztosan marad.
Egyébként nálatok belement a 3. slotba a kártya? Vagy csak nálam van úgy tervezve, hogy gátolja. Az a fura támogatja a 3 way rendszert, tehát fel kellett készülniük rá, még sem tudom benyomni a kártyát a vezetékektől. (ahogy említettem az előlapi panel csatlakozik oda). Vagy van rá valami mod, esetleg lefűrészeltek belőle? 
Eladó Norton 360 6.0

Ez szerintem alaplapfüggő.

Üdv Mindenkinek!
Van nekem egy ASUS ENGTX260/HTDI/896/A és szeretném SLI-be kötni egy másik GTX260as vgával.
Az volna a kérdésem, hogy ha nem találok ugyanolyan ASUS vgát mint ami van most is, hogy akkor tehetek e másik GTX260asat mellé?
Ha igen akkor milyet?
Üdv Szabolcs
Lakásriasztók, Biztonsági kamerák, Beléptető rendszerek, Tűzjelző rendszerek telepítése ha valamire szükséged van csak szólj kézséggel állok rendelkezésedre!!!!!!!

Vehetsz bármilyen 260-ast, az alacsonyabb órajelesre fog beállni a renccer.

Hello , olyan kérdésem lenne hogy MSI 790FX-GD70 lapban 2gb Gainward GTX 460 GS 2gb kártya Phenom x6 processzor mellett ( mindegy hogy amd proci és nvidia kártya? ) fognak e működni SLI-ben? Játékok 4 GB-nak fogják látni , tehát összeadódik a vram vagy nem? mekkora gyorsulás várható? érdemes beruházni még egy 460-ra?
Chuck Norris végigvitte az internetet.

Nem adódik össze a ram...a többi dolog engem is érdekelne!?
Evga 448-as 560ti eladó! Dream as if you will live for ever, live as you will die today!

Én úgy látom az alaplap adatainál, hogy nem SLI ready, azaz nem fog vele menni SLI-ben a 2 kártya.
Ram nem adódik össze, játéktól függően 40-60% gyorsulás várható, néhány játéknál mikroakadás felléphet. GTA4 nem gyorsul lényegesen a spec grafmotor miatt.
Tesztelő programok 80-96%-os gyorsulást is mérhetnek.
Szerintem akkor lesz igazán érdemes beruházni gtx460/2GB-ra ha már a használtpiaci ára lecsökken az új modellek miatt.
Én is erre várok.

Köszi a választ!
Tehát nem sly ready akkor gondolom Crossfire az megy? mivel van benne vagy 4 vga slot.
Nekünk ketten kéne valamit kóperálni nemde?
ugyanis ha jól tudom egyforma kártyánk van? Esetleg lehet hogy én eladom jóárasítva, ha te nem nagyon szeretnéd.
A GTA4-el méár megbékéltem egyébként, viszonylag jó grafon elmegy így is, már az 5re és a max payne 3 ra gyúrok. Be is vásároltam ssd-t(igaz fogalmam sincs játékot gyorsítja e) meg ramot
Chuck Norris végigvitte az internetet.

Igen CF menne a lapoddal.
Az utóbbi időben nem csökkentek az árak lényegesen, én még kivárok.
A GTX280-al is úgy volt, hogy 1-2 hónap alatt esett 40%-ot.

Ti milyen sli-t raknátok össze úgy hogy a 2vga kb 70-80k-ba kerüljön új bolti áron?
Számla kell és azért csak bolti új jöhet szóba...
550ti? gtx460? konkrét típusokat is írhattok és jó lenne talán olyan amin darabonként 2gb-ram van esetleg
Azért kérdezem így mert se sli-be se középkategóriás vga-ba nem vagyok otthon...még kicsit sem
Evga 448-as 560ti eladó! Dream as if you will live for ever, live as you will die today!

Most olvasom ezt a társkártyás dolgot...sokat ph-zok de ezt a bü**s életben nem halottam még!
Nekem van egy 448-as 560ti-m, a mellé milyen társkártya kéne?
A fétisem hogy a metro minél több fps-en fusson de költeni se szeretnék vagyonokat...

GTS250-et javasolnám.... de kisebb is sokat segít.

És akkor az hogy menne?
Berakom a pl GTS250-et és nem rakok hidat meg újra teszem az nv drivert és már tolhatom is a játékokat?
Egy ilyen megoldás hány százalék pluszt hoz kb egy 3dmark-ban és pl a metro alatt?
[ Szerkesztve ]

Ja és csak olyan vga jöhet szóba amit újonnan is lehet kapni boltban!

Igen, kb ez a menete.
Nekem GTX470 mellett volt egy GTX280, de attól sem lett sokkal gyorsabb, talán 30% lehetett a gyorsulás. De lehet hogy CPU limitem is volt, mert az még a Sandy korszak elött volt.
--
A GTS250 már tényleg nem kapható, akkor valami vele azonos teljesítményű de kisebb fogyasztású VGA kéne. Pl GTS450.

Na, a hő és a fogyasztás nem izgat még!
Az Aurum 750 elfogja bírni bőven....

Kiszeretném próbálni ezt a társkártyás dolgot...van a családban egy kis gép is valami 6600gt vel vagy 8600gt-vel.
Ha azt berakom a 448-as 560 mellé az is csinál minimális de észrevehető gyorsulást pl 3dmark vagy metro alatt?
Egyszerűen csak a saját szememmel szeretném látni hogy tényleg működik pénzkidobás nélkül...

Azt hiszem a 8600GT a legkisebb (legrégebbi?) GForce, amivel működne a társkártyázás, de nem vagyok benne biztos. Utána kéne nézni az NV oldalon, hogy alkalmas rá vagy sem.
Sacc/kb egy ilyen társkártyával is kéne látnod valamennyi gyorsulást.
Egyébként van physX tesztelő program is (linket nem találom...), azzal összetudod hasonlítani, a CPU / GPU / társkártyás megoldásokat.
[ Szerkesztve ]

THX!!!

Közben rájöttem: FluidMark, de ennek sem minden verziója tudta a CPU-s physX-et.
Ja.. és megy 8600GT-vel.... Itt egy tesztoldal: [link]
De látványos, hogy a 9600GT-s társkártyával 10%-al több az fps 9800GT-vel meg még több.
Szóval kéne az a GTS450 a te VGA-d mellá... bőven!
[ Szerkesztve ]

A GTS450-ben te otthon vagy milyet lenne érdemes venni?
Márka, fajta stb stb?
Vagy kérdezzem meg a saját topikjában....

Szerintem kérdezd ott, mert én csak a beveztéskori tipusokat ismertem.
De úgy gondolom erre a célra a legolcsóbb gainward/palit is megtenné.
Ami problémás lehet az a hűtés (bár tudom tuti a házad), mert a társkártyával is fütik egymást a VGA-k, szóval lehet pár ezressel drágábban kaphatsz egy jó hűtésű Gigát (ha még létezik).
Nem is hőfok számít, inkább a kevesebb zaj... szerintem

Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni van egy GTX560-am úgy tűnik nagyon jó áron kapnék egy GTX550Ti-ot. Gondoltam betenném a GTX550Ti csak fizikára. Szerintetek érdemes volna?
Csak simán be kell tenni és az NVIDIA drivert frissíteni? SLI összekötő nem kell ugye? Egyéb fontos tudnivaló? Másik kérdésem szerintetek elbírná a tápom?
A gépem:
Táp: FSP Aurum Gold 700W
Alaplap: Asus P8Z68-V LE
Processzor: Intel Core i5-2500K alap órajelen
Memória: Kingston 8 GB HyperX PnP DDR3 1600MHz CL9 KIT
Videokártya: Asus GeForce GTX 560 DC II TOP
2 DVD-író, 2 merevlemez, 1 analóg TV-kártya
A válaszokat köszönöm!
Szerk:
Még valami. A fizikás kártya akkor is megy ha nem használ a játék fizikát? Ez a társítás FPS növekedést is okoz?
[ Szerkesztve ]

Szerintem csak akkor éri meg ha physX-es játékokkal is játszol.
Nem kell SLI hid. A tápod 4x18A-t képes leadni, elvileg ez elegendő.
PhyX nélkül nem gyorsítja a játékokat a társkártya, de mindig van alapjárati fogyasztása.

Heló!
Jelenleg MSI GTX670-ekből álló SLI-n gondolkodom.
Annyi kérdésem lenne, hogy a jó szellőzés érdekében jobb döntés lenne-e csak referenciahűtésű kártyákban gondolkodni?
Már nézegetem egy ideje az új GTX670-eket. Nekem az MSI tűnik megfelelőnek, de nincs tapasztalatom a gyártóval. Gondoltam még az EVGA, Zotac, Gainward kártyákra is, melyiket ajánlanátok?
Még a tápegység választás körül vannak dilemmáim. Egy Corsair GS800-as elég lenne 3 GTX670-hez?