Válasz mindenkinek:
A helyzet az, hogy amikor megjelent a GT hirtelen elgondolkodtam, mi a fenét csináljak? Adjam el a GTS-t elég nagy bukóval, s vegyek egy GTX-et? "A fenéket !"-gondoltam, eddig még úgy sem volt SLI-m, mi bajom lehet? Így gyorsan vettem 43-ért egy 320-as GTS-t a másik mellé. Az SLI-ben tehát kezdő vagyok.
Hogy miért egy 3800+(@2900) -al hajtom őket? Mert csak szép sorjában mindent. A következő gép deszkája már meg van (egy ASUS STRIKER), jövő hónapban proci (valsezg egy 6750), RAM, oszt gyííííííííííííííííí!!
Joshi: félreértettél, de nem kicsit. Én nem azt mondtam, hogy COD4-ben lassult. Kéretik az egész mondatot elolvasni, nem csak minden második szót!!! "
" Ugyan, mitől lassult volna? Attól, hogy beteszek még egy VGA-t a gépbe (még, ha a proci nem is bírja kihajtani?)
? Nem én a DX-ről beszéltem.
Úgy általában: SEHOL NEM LASSULT!!!!!!! a gépem!!!!!
Jah, SLI-perf. kérdése: igen-igen alkalmazásfüggő, hogy melyik módszert szereti jobban. Az én tapasztalatom az, hogy AFR2-vel gyorsabb a Mark'06, mint AFR-rel.
A COD4-et majd elindítom ma este FRAPS-sal, és majd elmondom nektek hétfőn az eredményeket, mert holnap csapatunk, vasárnap meg a gyerekeim szülinapi zsúrja lesz!. Tegnap ugyan elkezdtem, s az elejét toltam, SEHOL egy akadás nem volt, pedig minden grafikai beállítást majdnem maxra föltoltam a játékban. 
Life begins at 140!