Hirdetés

2012. május 31., csütörtök

Útvonal

Fórumok  »  Videokártyák  »  nVidia SLI® topik

(#2001) octaviaRs

octaviaRs
(lelkes újonc)

Rover : nincs barátnőd ?(ne engem baszogas nem neked irtam hanem azoknak akikkel fentebb beszéltem)

Jah olvastam hogy igy jártál vele 1ébként q6600 lesz mint neked de nekem anyiban jobb a helyzett hogy a mostani procim lga 775 p4 640 -es és nagyon remélem hogy azzal lehet biost frissiteni :D (talán)

Nyitott szemmel álmodunk ,csukott szemmel élünk!

(#2002) Rover623 válasza octaviaRs (#2001) üzenetére

Rover623
(PH! félisten)
LOGOUT blog

1. ez nem baszogatás...pláne nem számít annak tőlem...;]
2. nyolc napja vagy a PH!-n...lassan kezdhetnéd elsajátítani a fórum működését...vagyis ha válaszolsz vkinek, pláne egy konkrét hozzászólására, akkor használd a válasz gombot...;)
3. új hozzászólást akkor tesz az ember, ha mondjuk kérdése van, vagy valamilyen újdonságot, a közösség nagy részét érintő információt oszt meg...a konfigod alakulása nem ilyen információ...:P
4. a topic a megtévesztő címe ellenére is inkább szakmai topic mint baráti kör. Tehát blogolni nem ide kell...:U

P.S.:
Nem, valóban nincs barátnőm...de talán nemsokára a fiam felhozatalából nekem is csurran-cseppen valami...:C

primus inter pares

(#2003) deMarco válasza octaviaRs (#1996) üzenetére

deMarco
(kvázi-tag)

Ezek közül egyiknél sincs? 8800gt

Asus-nál ez gyakori. Én egyszer akartam azt venni, ugyanez volt a gond, csak biosfrissítés után indult. Visszacseréltettem gariba abit-ra, előtte is, azóta is csak abit-om van. (az is 3 évig húzta, aztán lecserétem a pci-e meg sli miatt) Persze abit-ra :))

Rover, télleg, velünk tárgyalta visszább, hogy mit vegyen az SLI-je alá, ehhez kért segítséget, mint a válaszomból is látszik, persze nem kötekedés, csak megjegyzés.

[ Szerkesztve ]

Miért érzem úgy, hogy rajtam kívül mindenki hülye? Lehet velem van a baj? Ááááááá! Az nem lehet... Én?! Dehogy... vagy mégis?!

(#2004) G^zC^mp€r válasza octaviaRs (#2001) üzenetére

G^zC^mp€r
(őstag)

Vettem egy celeront, hogy biost frissítsek neki... :))

ugyanugy szar volt... még mindig az... most írtam itt egy emberkének, aki ezzel foglalkozik, hátha tud vele valamit kezdeni ;)

Xbox Live Gamertag: FEARush R0kHaRD (azottegynullanempedigObetű)

(#2005) Rover623 válasza deMarco (#2003) üzenetére

Rover623
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Tudom, a legtöbb fórumozóval ellentétben én folyamatosan olvasom az engem érdeklő totyikokat...;)
Véleményemet továbbra is fenntartom...:DDD

primus inter pares

(#2006) deMarco válasza Rover623 (#2005) üzenetére

deMarco
(kvázi-tag)

:R

Miért érzem úgy, hogy rajtam kívül mindenki hülye? Lehet velem van a baj? Ááááááá! Az nem lehet... Én?! Dehogy... vagy mégis?!

(#2007) octaviaRs

octaviaRs
(lelkes újonc)

Tegnap össze raktam nekem ment 1böl a quadal , lehet hogy már frisitettek biost vagy 1 késöbbi gyártásut kaptam . Aztán szoptam vele hajnali 3 ig mert se xp-t se vistát nem tudtam rátenni . . . mindig valami hibát vagy kékhalált vagy csak simán fagyást produkát (naná hogy most van kölcsönadva az öszes teszt cd :D) aztán fél 2kor kivettem a 4 es ramot tanácstalanságomban és hoppá vista 64 bit 15 perc alatt felment csak már fárad voltam bármihezis . Meg nem tudtam feltenni a cuccaimat mert a másik satas vinyot rátettem és nem tudok hozáférni mert valami nincs kötett hibát irogat . Nem tudja valaki mi lehet ? Vista telepitonél láta a vinyot meg irta is hogy 479 GB bol 160 szabad a kötetnél dinamikus volt az üres vinyon meg volt hogy elsödleges de amikor kijeloltem azt mondta h nincs megfelelö kötet a telepitésre aztán lehuztam azt amejiken a dolgok voltak és ment a telepités utána viszatettem és ezközkezelöbe ott is van de nem tok csinálni vele semmit . . .

(#2008) G^zC^mp€r válasza octaviaRs (#2007) üzenetére

G^zC^mp€r
(őstag)

Az a baj, h megint leszidnak, mert köze sincs ennek az SLi topikhoz... :F engem persze nem zavar. A winyó problémádra nemtok nagyon mit mondani. Max azt, hogy probálgasd állítani a windows lemez kelezőléjbe. nekem egyszer volt ilyen, mikor ismerős hozott egy 500-as winyót, beraktuk, és bios érzékelte, de windows-ban nem jelent meg. van egy belső lemezkezelő, ott át tudja konvertálni 10 perc alatt "vistaálltalolvashatóvá" :DDD

szerk.: dög vagy, hogy neked elsőre ment ;]

[ Szerkesztve ]

(#2009) octaviaRs

octaviaRs
(lelkes újonc)

jah elfelejtettem offra tenni , elöre is elnézést attolt akit ezzel megbántottam :D más: ha átkonvertálom ott akkor a rajta lévö dolgok elvesznek nem ? mert azt irta . . .
az meg nem gyerebe :( :O :W

(#2010) G^zC^mp€r válasza octaviaRs (#2009) üzenetére

G^zC^mp€r
(őstag)

nálunk volt ijetség, h elveszik-e de nem volt semmi.... amugy időközben Dryan-nel beszéltem, postázom neki a BIOS chipet, és előreláthatólag hétfőre kész a Striker Extreme-em, na akkor beiizítjuk a GTX SLi-t :DD

(#2011) octaviaRs válasza G^zC^mp€r (#2010) üzenetére

octaviaRs
(lelkes újonc)

akkor ha hazaértem veszek 1 nagy levegöt aztán vagy elsirom magam vagy rakom a crysis-t :D Remélem jo lesz a tiéd is mert kiváncsi vagyok gtx sli eredményeire is !
Talán jövö 7en már én is belerakhatok 2 8800 GT-t aztán jo öszehasonlitás lesz
majd csinálsz tesztet alapbeálitásokkal ? mert enyimen nem lesz viz és nem tudom ugy meghuzni mint te . . .

(#2012) G^zC^mp€r válasza octaviaRs (#2011) üzenetére

G^zC^mp€r
(őstag)

háááát sosem volt ez alapon eddig :DDD

(#2013) G^zC^mp€r

G^zC^mp€r
(őstag)

Azt nem is mondtam, hogy kiderült, hogy miért van az, hogy néhány embernek megy Q6600-tal, néhánynak meg nem... mert a bios nem támogatja csak a B3-as steppingűt... a G0-t nem... :))

:W

na de majd frissítés után :C

(#2014) Joshi

Joshi
(PH! addikt)

Sziasztok. Érdemes két 8800GTS 320MB karit használni? Mennyire jók és megbízhatóak a driverek ilyen téren? Milyen gyorsulás várható két kártyától a singlehez képest? :U

(#2015) G^zC^mp€r válasza Joshi (#2014) üzenetére

G^zC^mp€r
(őstag)

70-80% papiron... gyakorlatilag remélem hétfőn kiderül :C

[ Szerkesztve ]

(#2016) Joshi válasza G^zC^mp€r (#2015) üzenetére

Joshi
(PH! addikt)

Akkor feltétlenül küldj privit az eredményekről, ha lehet részleteset. :D THX! :R :R :R

(#2017) G^zC^mp€r válasza Joshi (#2016) üzenetére

G^zC^mp€r
(őstag)

ha végre menni fog, akkor küldök... de nem feltétlen privit... itt is eltod olvasni, és akkor csak egyszer kell leírnom. 20k-ra gyórok 3dmark06-ba :DD

amúgy ha lentebb mész láthatod, h mennyit szívtam már az sli miatt... itt pihen egy 60 ezres alaplap az asztalon, meg egy BFG OC 8800gtx... alaplapbol már 2-ből 2 szar volt :(
de most bios chipet elküldtem Dryman-nek javítani, elvileg hétfőre kész... :))

(#2018) Joshi válasza G^zC^mp€r (#2017) üzenetére

Joshi
(PH! addikt)

Azt hiszem félreértettél, én 8800GTS 320Mb SLI-re gondoltam nem GTX SLi-re. :(

(#2019) Bivaly válasza Joshi (#2014) üzenetére

Bivaly
(tag)

Ha az adataid között szereplő procival (2600 MHz-en) akarod hajtani, akkor én azt tudom neked mondani, hogy nálam korábban egy kártya esetén a max 3DMark'06 pontom 9350 körül volt (620/900), 2 kártyával meg olyan 10600 környékén (620/850), nem emléxem pontosan. Nálam a proci 2900 MHz-en ment.
Aztán az is lehet, hogy nincs vmi jól beállítva, de lexa*om.

A Richard Burns Rallyban viszont olyan 1,5-szeres gyorsulás tapasztalható úgy, hogy 1 kártya esetén 600/1700-al ment (most 513/792), és akkor 4xAA, 8xAF, most SLIx16 AA, 8xAF-el megy a gáma. :D

Life begins at 140!

(#2020) G^zC^mp€r válasza Joshi (#2018) üzenetére

G^zC^mp€r
(őstag)

Nem értettelek félre, tudo,, hogy GTS-ből akarsz... de nem értem hogy jön ez ide :F

(#2021) Joshi válasza G^zC^mp€r (#2020) üzenetére

Joshi
(PH! addikt)

Úgy, hogy valamilyen szinten konkrét eredményekre lennék kíváncsi(FPS) és ezesetben csak azonos SLI kártyákat célszerű összehasonlítani. :U A GTX sokkal gyorsabb kártya mint a GTS és még a driver se biztos hogy ugyanúgy viselkedik a két kártya esetén. :U Sorry. :R

(#2022) G^zC^mp€r válasza Joshi (#2021) üzenetére

G^zC^mp€r
(őstag)

én maximum százalékokat tudok mondani neked :)) hány fps most egy adott játék, és hány fps lesz majd az SLi-vel... már az is segíthet neked sztem...

de ha nem kell, akkor nem erőltetem én :(((
;)

:R

(#2023) Joshi válasza G^zC^mp€r (#2022) üzenetére

Joshi
(PH! addikt)

Persze, azért dobhatsz eredményeket hisz erről szól ez a topik. :D :R :R :R

(#2024) Bivaly válasza Joshi (#2023) üzenetére

Bivaly
(tag)

Én már dobtam!

Life begins at 140!

(#2025) deMarco válasza G^zC^mp€r (#2022) üzenetére

deMarco
(kvázi-tag)

Noh, ezt a problémázást én sem értem, de akkor konkrétum. A 7600GT SLI-m 3dmark 2006 első demo. single kártya 18-24 FPS SLI tuning nélkül 34-36 FPS Gyenge tuninggal 38-42 FPS Vagyis tuninggal ~megdupláztam. (sajna ez nem látszik a pontozáson, de nekem nem is az volt a lényeg) A 8800gts-nél szerintem szintén számíthatsz hasonló eredményekre, vagyis alapon tényleg hozza a +70-80% többletet az egy karihoz képest (és ez kategóriafüggetlen). (csak ne kapcsold be a 16x-os SLI AA-t, mert diavetítés lesz még a 8800GT-n is talán :D :DDD ) Tényleg G^zC^mp€r, ha meglesz, valami gépigényesebb gaméval kipróbálhatnád mit tud úgy a cucc, tényleg jelent e valamit az a 16x-os Antialias.

[ Szerkesztve ]

(#2026) G^zC^mp€r válasza deMarco (#2025) üzenetére

G^zC^mp€r
(őstag)

Crysis miatt építettem az egész gépet :)) mostmár végig vittem egy pár napja.... xD megjelenés előtt 2 nappal már végig toltam, no mind1 ;] viszont attol félek, hogy még igy sem fog menni 1680x1050-ben very high-on :( de akkor Kiutazok frankfurtba, megkeresem Cevat Yerlit, és hátulrol prosztata masszázst adok neki az egyik GTX-szel :DD

(#2027) G^zC^mp€r

G^zC^mp€r
(őstag)

Ja, még vmi... nem csak 3d mark-ra veszek gépet, és godnolom Joshi-sem arra akar, szal engem nem zavar az sem, hogyha 13k helyett "csak" 14 lesz, hogyha játékban meg megduplázza az fps-t :R

(#2028) Bivaly

Bivaly
(tag)

Az én megfigyeléseim szerint egy adott játékban nyújtott teljesítmény attól is függ (hogy miért, annak az okát nem tudom), hogy melyik DirectX 9 release van föltelepítve.
Elnézést, hogy ismételten csak a RBR tapasztalatokkal jövök (gyakorlatilag csak azzal játszok :D ), de miután föltettem a COD4 install-on lévő (gondolom legújabb) DX verziót (most már ezzel is fogok játszani, mert bejön :D ), csökkent az FPS ~8-10%-kal az előző DX (nem tudom pontosan, mikori) verzióhoz képest.

Life begins at 140!

(#2029) deMarco válasza Bivaly (#2028) üzenetére

deMarco
(kvázi-tag)

Lehet nem relased verzióju dx volt. Sokszor szeretik a redist helyett debug dll-es verziót hozzácsapni a gaméhoz. Sz.tem dx-et csak ms-től tölts le.

Amúgy az a duplázás attól is függ, milyen beállítások mellett. Crysisban full highon mondjuk nem tudtam kipróbálni, mert 1-ből csinált 2-őt :))) bár az is dupla. :DDD

[ Szerkesztve ]

(#2030) Joshi válasza Bivaly (#2028) üzenetére

Joshi
(PH! addikt)

Tehát neked két 8800gts kártyád van SLI-be kötve és cod4-nél nemhogy gyorsult volna inkább lassult. :U Hát ez a baj. :O Én inkább a driverben keresném a hiba okát, ha a legújabb van fennt(169.09), akkor nincs mit tenni. :( Megtennéd, hogy kipróbálsz egy-két demot 8800gts SLI módban Fraps-al mérve? Nagyon megköszönném, mert a hivatalos teszteknek nem hiszek. :R :R :R

(#2031) deMarco válasza Joshi (#2030) üzenetére

deMarco
(kvázi-tag)

ott a procival van gond. a 3.8+-os nem bírja kihajtani. azért lett lassabb, mert SLI több procit eszik, mint single kari. nálam vga a szük keresztmetszet, ezért is látszik ilyen durván a teljesítménynövekedés.

szerk: látom, neked is olyanod van. Itt már nem árt elgondolkodni egy 6k+-oson :))

még egy javaslat. a 3d beállításokat manuálisan vágjuk át. Nekem a legjobb eredményt osztott képkockás módban hozta, de ez nem minden (régebbi dx) alkalmazással tudta kihasználni (dx7 nem tud sli-t, és csak a képernyő felső fele volt meg :D), a váltott képkockát mód viszont mindennel jó (ekkor áll fenn az, hogy egyik kép, egyik kártya, következő kép másik kártya...)

hja! camper, azért 3dmarkban is hozta a 70%-ot :)

[ Szerkesztve ]

(#2032) Joshi válasza deMarco (#2031) üzenetére

Joshi
(PH! addikt)

Hú, tényleg egy 8800GTS SLI-hez X2 3800+ az nagyon gáz, ez a Bivaly elég kezdő lehet. :B Én pont ezért érdeklődöm mielőtt belevágok valamibe és én is a Phenomra várok. :D Még mindíg nem szolgál senki konkrét FPS értékekkel, ez kezd elszomorítani. :O

(#2033) deMarco válasza Joshi (#2032) üzenetére

deMarco
(kvázi-tag)

Nem sok embert fogsz találni itt, aki 8800GTS SLI-vel tolja kellően erős procin. :)

Amúgy a COD-nak nem tudom milyen fizikája van, szerintem az húzza le nagyon a procit. Lehet egy AGEIA segítene rajt.

[ Szerkesztve ]

(#2034) G^zC^mp€r válasza Joshi (#2032) üzenetére

G^zC^mp€r
(őstag)

most értesültem, hogy elkészült az alaplapom biosa, és holnap postázzák, hétfőre ideér, legkésőbb kedden kapsz eredméyneket :R

(#2035) Joshi válasza G^zC^mp€r (#2034) üzenetére

Joshi
(PH! addikt)

Köszi. :R Legalább kapunk egy képet a mostani driver és játékok SLI teljesítményéről. Ha nem megeröltető elsőre készítenél egykártyás tesztet is, mert akkor látnánk igazán a különbséget? :U Nem tudom, hogy mennyire értesz hozzá, de a Fraps az elég hiteles képet ad, ha esetleg kell segítség a használatához írj. :R

(#2036) Bivaly válasza Joshi (#2032) üzenetére

Bivaly
(tag)

Válasz mindenkinek:

A helyzet az, hogy amikor megjelent a GT hirtelen elgondolkodtam, mi a fenét csináljak? Adjam el a GTS-t elég nagy bukóval, s vegyek egy GTX-et? "A fenéket !"-gondoltam, eddig még úgy sem volt SLI-m, mi bajom lehet? Így gyorsan vettem 43-ért egy 320-as GTS-t a másik mellé. Az SLI-ben tehát kezdő vagyok.
Hogy miért egy 3800+(@2900) -al hajtom őket? Mert csak szép sorjában mindent. A következő gép deszkája már meg van (egy ASUS STRIKER), jövő hónapban proci (valsezg egy 6750), RAM, oszt gyííííííííííííííííí!!

Joshi: félreértettél, de nem kicsit. Én nem azt mondtam, hogy COD4-ben lassult. Kéretik az egész mondatot elolvasni, nem csak minden második szót!!! " :B " Ugyan, mitől lassult volna? Attól, hogy beteszek még egy VGA-t a gépbe (még, ha a proci nem is bírja kihajtani?) :DDD ? Nem én a DX-ről beszéltem.

Úgy általában: SEHOL NEM LASSULT!!!!!!! a gépem!!!!!

Jah, SLI-perf. kérdése: igen-igen alkalmazásfüggő, hogy melyik módszert szereti jobban. Az én tapasztalatom az, hogy AFR2-vel gyorsabb a Mark'06, mint AFR-rel.

A COD4-et majd elindítom ma este FRAPS-sal, és majd elmondom nektek hétfőn az eredményeket, mert holnap csapatunk, vasárnap meg a gyerekeim szülinapi zsúrja lesz!. Tegnap ugyan elkezdtem, s az elejét toltam, SEHOL egy akadás nem volt, pedig minden grafikai beállítást majdnem maxra föltoltam a játékban. :DD

Life begins at 140!

(#2037) Joshi válasza Bivaly (#2036) üzenetére

Joshi
(PH! addikt)

Várjuk az eredményt. :R

(#2038) Bivaly válasza Joshi (#2037) üzenetére

Bivaly
(tag)

Felbontás: 1280x1024
A kártyák 512/792-n.
A control panelben nem változtattam semmit, a játékban:
texture quality: automatic
AF: félnél picit lejjebb,
trilinear filtering, a többi érték a 'graphic settings'-nél maxon.
Azon a részén mértem (az eleje felé,) amikor ki kell szabadítani a csókát.

Min: 25
Max: 63
Avg: 48.

Screenshotok később, mert a tar.hu-n szünetel a szolgáltatás karbantartás miatt.

Life begins at 140!

(#2039) Joshi válasza Bivaly (#2038) üzenetére

Joshi
(PH! addikt)

Hát elég kiábrándító a SLI teljesítménye már csak azért is, mert az általam beállított grafika erősebb is volt. :F
Cod4 beállítása: [link], [link]
VGA beállítása(játék közben monitoroztam Everestel): [link]

Én a mesterlövészes pályán mértem, mert érezhetően ott lassult be a játék a legjobban.
Min: 32
Max: 69
Avg: 48

Ha a cod4-et nézem, akkor felejtős a SLI. :( Egyébként én a 169.09-es drivert használtam.
Jó lenne még pár teszt, mert 1 játékról ne hozzunk ítéletet. :U

(#2040) Bivaly válasza Joshi (#2039) üzenetére

Bivaly
(tag)

Hát kellene alá egy erősebb cucc, de most ez van.
A különbségek, amiből adódhat a teljesítmény elmaradása:
- nálam a driver 163.71
- a kártyáim alapon mennek
Bár a textúra beállításaid és az AF erősebbre van véve nálad, nálam be van kapcsolva a sync every frame, és a 'number of corpses' Large-ra van állítva.

Majd megcibálom őket, meg drivert is frissítek, bár valszeg nem arra, amelyik neked van, ui nem komálom a béta drivereket.

Life begins at 140!

(#2041) Joshi válasza Bivaly (#2040) üzenetére

Joshi
(PH! addikt)

A gond az, hogy valójában csak single eredményt kaptál, tehát egyáltalán nem működik jelen driverekkel és beállításokkal a SLI. :( Ideiglenesen felrakhatnád a 169.09-es drivert és próbálj ki különböző beállításokat, mert ha működik a SLI azt érezned kell. :R
Egyébként az én VGA-m is alapon ment, de ezt láthatod az Everest monitorozásán is. :U És szerintem hagyjad te is alapon, mert akkor megint nem kapunk hiteles eredményt. :K

[ Szerkesztve ]

(#2042) Joshi

Joshi
(PH! addikt)

Hát úgy látszik amennyire kevés CF tulaj van, legalább annyira kevés a SLI tulaj is. :DDD
Lehet, hogy nem véletlenül? :U

(#2043) Joshi válasza Bivaly (#2040) üzenetére

Joshi
(PH! addikt)

Időközben leteszteltem a 'sync every frame' ON és 'number of corpses' Large beállításokkal is, természetesen az előző beállítások mellett(VGA alapon).

Min: 32
Max: 61
Avg: 50

Még jobb eredményt kaptam. :B

(#2044) djxp01

djxp01
(fanatikus tag)

Véleményetek szerint, jelenleg melyik a legmegfelelőbb SLi lap ár / teljesítményben 2 db 8800 GTX + Q6600 (~3.6)-hoz?

(#2045) Joshi válasza djxp01 (#2044) üzenetére

Joshi
(PH! addikt)

Utánanéztél, hogy érdemes-e SLI-t használni? :F Az FPS-ek alapján nem nagyon érdemes. :(

[ Szerkesztve ]

(#2046) deMarco válasza djxp01 (#2044) üzenetére

deMarco
(kvázi-tag)

Én vagy az abit, vagy a dfi 680i-s lapját javasolnám. mindkettő erős tuningos, az abit jó árban is van, a dfi-t nem tudom kapni e már itthon.
(ha egyik sem, akkor bfg (drága) vagy asus(szerintem nem elég megbízható, de biztos lesz aki más véleményen van) )

joshi. már leírtam miért kaptok olyan eredményeket.

(#2047) G^zC^mp€r válasza djxp01 (#2044) üzenetére

G^zC^mp€r
(őstag)

sztem neked egy Biostar lap kéne... az megfelelő... majd az egyik pcie portot megforrasszuk, és jöhet az eseli... :DDD

(#2048) DeviL-B

DeviL-B
(tag)

Sziasztok!

Olvasgatom a dolgokat, mert én is gondolkodtam már SLI-n.
Gigabyte 8600GT-m van. Szerintetek egy C2D E4500 mellé jöhetne belőle egy SLI?
Nem tudom, megérné-e??

EGYEDI, Igényes Torrent Tracker eladó!!!!!!! Intel Core2Duo E4500 , Gibabyte P35-DS3, 4Gb KingMax DDr2/800Mhz, Galaxy GeForce 8800GTS 320Mb, 450W Chieftec, Philips 190WV 19" 5ms Wide LCD, Acer Aspire 5315 Notebook.

(#2049) Joshi válasza DeviL-B (#2048) üzenetére

Joshi
(PH! addikt)

Nézd, Bivallyal most tesztelgetünk, de elég nehezen tudok belőle kihúzni eredményeket. Eddig úgy néz ki, hogy cod4-nél egyáltalán nem működik a SLI habár nem a legújabb driverrel próbálta. Egy 8600GT még SLI-ben elég gyengus lenne, nem tudom neked kell döntened. A proci még két 8800GTS-hez is elég lenne persze 3Ghz környékére húzva. Én is SLI-t akarok, de eddig több szól ellene mint mellette. :O

(#2050) finest válasza Joshi (#2049) üzenetére

finest
(PH! addikt)
LOGOUT blog

A COD4 menüben van egy olyan beálítás, h dual VGA cards, fura, h ennek ellenére nem hatja meg a progit az SLI. A képen láthatóan nem kapcsoltad be. :( A Synk Every Frame alatt van. ;)

[ Szerkesztve ]

“Don’t shoot, I’m Globish.”

Útvonal

Fórumok  »  Videokártyák  »  nVidia SLI® topik
Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.