Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • AndrewTdi

    addikt

    válasz sityupityu #12423 üzenetére

    Olvastam, jónak tűnik. de egy két gondolatom lenne. Sajnos bekövetezett az, amire már régebb óta számítok. Mégcsak kicsit sem kompatibilis a GIT kiegészítők a gopro vagy sjcam cuccokkal. nyilván ez is biznisz, de jobb lett volna ha az.

    Továbbá a youtubera feltöltött tesztvideók nagy része egy rakás sz@r. A tesztvideókészítők és feltöltők 80%-ra amikor összerak egy videót, olyan szar minőségben konvertálja, hogy a youtube olyan szinten elbaxa minőséget, egyáltalán nem lehet kiindulni abból a videóból.
    Nagyon sokszor futok bele olyanba, amikor pixeles, kockás, elmosódott a videó, pedig hozza a 1080p lehetőséget. Még nem találtam olyan, az eredeti nyers videó minőségét érintő összehasonlító tesztet, amiből kiderülne, hogy a legújabb firmwarerel rendelkező sj4000+ és 5000 elite között mi és mekkora a különbség.
    A legújabb, 2.8 as firmwaerrel a 4000+ nagyon meggyőző videókat csinál mint fénnyel szemben, mint kontrasztos környezetben. sokkal jobbakat mint amikor kijött. Ezzel szemben a 5000 eliteről fellelhető videókon nem látok változást.
    Ezért megnéznék egy rendes nyers videót a gittől és a sj4000+ról is.
    A cikkben lévő éjszaka videót nem tudom hogy sikerült elkészíteni a sj4000+szal, de annál sokkal szebb videót csinál az enyém.

    De tényleg meggyőző lett a GIT.

Új hozzászólás Aktív témák